Haberler

İskenderun'da Gönül Elçileri Projesi

HATAY (İHA) – Hatay’ın İskenderun ilçesinde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde 81 ilde uygulamaya konulan "Gönül Elçileri Projesi”nin tanıtım toplantısı yapıldı.

HATAY (İHA) – Hatay'ın İskenderun ilçesinde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde 81 ilde uygulamaya konulan "Gönül Elçileri Projesi"nin tanıtım toplantısı yapıldı.

İskenderun Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirilen 'Gönül Elçileri Kadınlar için Mesleki Eğitim Projesi' tanıtım programına AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz ve eşi Zehra Lekesiz, İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Aldatmaz, daire müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve davetliler katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Aldatmaz, "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı biz büyük bir aileyiz parolasıyla hizmet modellerini önce insan anlayışıyla bina eden, çocuk, kadın, yaşlı, engelli, kısacası toplumun tüm kesimlerine ulaşmaya çalışan talep odaklı bir anlayışı belirleyen icracı bir başkanlık olmuştur. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak hizmet ettiğimiz tüm kesimler hiç şüphesiz çok önemlidir. Geleceğimiz yarınlarımız olan çocuklarımız üzerinde hassasiyetle durduğumuz en önemli hizmet alanımızdır. Korunma altında olan çocuklarımızın sosyalleşmeleri, daha iyi yetişmeleri için yurt modelinden sevgi evleri, çocuk evleri gibi bu tür hizmet modelleri benimsenmiştir" dedi.

İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit de, Gönül Elçileri Projesi'nin hayata geçirilmesinde el birliği ile hareket edilmesi ve projeye gereken desteğin verilmesi için çaba sarf edeceklerini vurguladı.

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz ise, "İnsan çok önemlidir. Her bir insan gelecekte büyük yerlere gelebilir. Bakışı ile, esprileri ile, kendi dünyası ile, hayalleriyle, hedefleriyle her insan ayrı bir dünyadır. Her insan ayrı bir dünya olduğu için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı her insana ayrı bir gözle bakıyor. İl ve ülke olarak çok daha güçlü bir geleceğe inanabilmemiz için yara almaması gereken, çok iyi takip etmemiz gereken, sağlam tutmamız gereken kalemiz aynıdır. Yarınlarımızı emanet edebileceğimiz gençlerimiz ruhen ve bedenen ailede çok iyi yetişir onun için" diye konuştu. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan İskenderun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title