Haberler

İskenderun Bakan Akdağ Cenaze Töreninde

Osmaniye'deki kazada ölenlerden Hayriye Nur Seviner ile kızı Nehir Uludağ'ın cenazeleri hastane morgundan alındıktan sonra İskenderun Kaptanpaşa Camii'ne getirildi.

Osmaniye'deki kazada ölenlerden Hayriye Nur Seviner ile kızı Nehir Uludağ'ın cenazeleri hastane morgundan alındıktan sonra İskenderun Kaptanpaşa Camii'ne getirildi. Anne kızın tabutlarının yan yana konulduğu törene Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Hatay Valisi Ercan Topaca, Osmaniye Valisi Kerem Al, milletvekilleri ile ölenlerin ailesi yakınları ve vatandaşlar katıldı. Kızı ve torununu kaybetmenin acısını yaşayan Kamile Seviner ile eşi Yusuf Seviner, törende tabutlara sarılıp gözyaşı döktü. Cenaze namazının kılınmasının ardından anne kızın cenazeleri Çankaya Mezarlığı'nda toprağa verildi.

ANNE VE 2 ÇOCUĞU YANYANA DEFNEDİLDİ

Sultan Keyik ile çocukları Beritan ve Baver Keyik'in cenazeleri ise Buluttepe Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Çankaya Mezarlığı'nda defnedildi. Eşi ve çocuklarını kaybeden Vedat Keyik, törende yakınlarının desteğiyle ayakta durabildi.

Kazada ölenlerden Müzeyyen Keskin ile kızı Yağmur Keskin Karaağaç Konarlı Mezarlığı'nda, Bahadır Karakurt Çankaya Mezarlığı'nda Merve Gül Pembe ise Şekere Mezarlığı'nda defnedildi. Ferruşah Eşen'in cenazesi ise Diyarbakır'a gönderildi. Öğretmen Ahmet Cebeci'nin de yarın İskenderun'da defnedileceği belirtildi.

Olayın ardından önce Osmaniye'ye gelerek hastanelerde yatan yaralılar ziyaret eden Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Hatay'ın İskenderun İlçesi'ne geçti. Hatay Valisi Ercan Topaca ve Osmaniye Valisi Kerem Al'ın de eşlik ettiği Akdağ, kazda ölenlerin ailelerini ziyaret edip başsağlığı diledi.

"SEN ÇOK İYİ BİR ÖĞRETMENDİN"

Hüznün hakim olduğu İskenderun 5 Temmuz İlkokulu'nun 3/A sınıfı öğrencilerinden Aşina Bedir, kazada ölen öğretmeni Ahmet Cebeci'ye sevgisini, yazdığı küçük bir notla anlatmaya çalıştı. Öğretmenini çok sevdiğini belirten Aşina, bir kağıdın üzerine kalp çizip "Ahmet Cebeci öğretmen seni çok seviyoruz. Sen çok iyi bir öğretmendin" yazdı. Öğrencinin bu notu, Cebeci'nin mesai arkadaşı tarafından sınıf panosuna asıldı.Gözyaşlarına hakim olamayan İsmail Akay çok üzgün olduklarını belirterek, "Allah rahmet eylesin velilerimize, çocuklarımıza öğretmenimize, Allah ailelerine sabır versin. İzinli gittiğimiz gezilerimiz oluyordu, onun dışında velilerimizin düzenlediği geziler oluyordu, onlardan bir tanesiydi. Maalesef böyle üzücü bir sonuçla karşılaştık, Allah hepsine rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun, bizim okuldan 4 tane, diğer başka okulda bir abla daha var öğrenci olan, Allah rahmet eylesin" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İskenderun Osmaniye Akdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title