Haberler

İskenderun'a 'Kent Park'

Hatay’ın İskenderun ilçesinde 53 bin metrekarelik Karayolları eski arazisi üzerinde belediye tarafından ihale edilen ‘Kent Parkı’nın yer teslimi yapıldı.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde 53 bin metrekarelik Karayolları eski arazisi üzerinde belediye tarafından ihale edilen 'Kent Parkı'nın yer teslimi yapıldı.

İskenderun'un tarihi günlerinden birini yaşadığını belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 3 yıldır süren mücadeleleri sonucunda İskenderun halkına kazandırılan karayolları arazisine park yapımı için startın verildiğini söyledi.

Karayolları arazisine park yapımı için yüklenici firmaya yer tahsisinin gerçekleştirildiği toplantıda konuşan Başkan Seyfi Dingil, 53 bin metre karelik alana halkın kullanacağı yürüyüş yolu, bisiklet yolu, amfi tiyatro, yazlık sinema, modern ve ahşaptan kermes alanı, büyük gölet, 750 araçlık otopark, basketbol ve voleybol sahası yapılacağını belirtti.

"İskenderun'u güzel günler bekliyor"

İskenderun'u güzel günlerin beklediğini belirten Başkan Seyfi Dingil, "Heyecanlıyız ve mutluyuz. Büyük mücadeleler sonucu karayollarını halkımıza kazandırmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Yüklenici firmamıza yer teslimini gerçekleştirdik. Allah'ın izniyle kısa bir süre sonra çalışmalara başlanıp temel atma töreni gerçekleştireceğiz. Her güzelliğe layık olan halkımıza hayırlı uğurlu olsun. İskenderun için elimizden gelen her türlü fedakarlığı ve mücadeleyi gösterdik. Halkımızı çok güzel günler bekliyor. İşte mükemmel bir projeyi daha vatandaşlarımızla buluşturmanın mutluluğunu taşıyoruz. El ele gönül gönül'e vererek, çok güzel hizmetleri kentimize buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.

"Temel atma töreni düzenlenecek"

İhaleyi alan Özak Yapı Mühendislik firmasına yer teslimini gerçekleştirdiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Seyfi Dingil, "Bu araziyi İskenderun halkına hediye eden Sayın Cumhurbaşkanımıza, bakanlarımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. İleride belirlenecek bir tarihte ise kapsamlı bir temel atma töreni düzenleyeceğiz. Tüm İskenderun halkına hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

Başkan Seyfi Dingil, yakın zamanda ziraat bahçesi ve kent ormanı ile ilgili projeleri de tamamlayarak halkın hizmetine açacaklarını da sözlerine ekledi. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İnsansız Hava Aracı İskenderun Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title