Haberler

İskender Paydaş, Kendisini Dinlemeye Gelen Mirkelam'ı Sahneye Davet Etti

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde Marina Yacht Club'ta sahneye çıkan aranjör İskender Paydaş ve orkestrası, kendilerini dinlemeye gelen sanatçı Mirkelam'ı sahneye davet etti.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde Marina Yacht Club'ta sahneye çıkan aranjör İskender Paydaş ve orkestrası, kendilerini dinlemeye gelen sanatçı Mirkelam'ı sahneye davet etti. Paydaş, Mirkelam'la 26 yıl önce tanıştıklarını belirterek, "O günden beri birlikte müzik yapıyoruz. İlk olarak 'İstanbul'da' şarkısı için çalışmıştık. Aslında Mirkelam o şarkıyı 'Bodrum'da' olarak yazmıştı. Albüme koyarken değiştirdi" dedi. Mirkelam da şarkıyı orijinal haliyle söyledi.

Marina Yacht Club'ta 20 Ekim'e kadar salı ve perşembe geceleri sahneye çıkacak olan İskender Paydaş, yaz gecelerini renklendiriyor. İskender Paydaş ve orkestrası, çaldığı yerli ve yabancı şarkılarla izleyenlere unutulmaz geceler yaşatıyor. Paydaş, dün akşamki konukları arasında yer alan Mirkelam'ı görünce sahneye davet etti. Mirkelam, solist Melis Dağ ile şarkı söyledi.

İskender Paydaş, Mirkelam ile 1986 yılında tanıştıklarını belirtti. Paydaş, "Gece şezlongda uzanıyorum. Kayahan gitar çalıyor, onu dinliyorum. Sonra birden Mirkelam gitarı eline aldı ve bir şarkı çalmaya başladı. O anda yerimden kalktım. Tanıştık ve 20 dakika içinde müzik yapmaya başladık. O zamandan beri birlikte müzik yapıyoruz. İlk olarak 'İstanbul'da' şarkısı için çalışmıştık. Aslında Mirkelam o şarkıyı 'Bodrum'da' olarak yazmıştı. Albüme koyarken değiştirdi. Çok da iyi oldu. O dönem İstanbul'da yeni barlar açılmıştı. iyi para kazandık" diye konuştu.

Paydaş'ın bu sözleri üzerine Mirkelam şarkıyı orijinal haliyle seslendirdi. Duygusal şarkının ardından, Mirkelam, 'Tavla' adlı şarkısını da söyleyerek sahneyi Paydaş ve orkestrasına bıraktı. - Muğla / Bodrum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

İskender Paydaş Mirkelam Bodrum Yacht Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title