Haberler

Malatya'da dehşet! Evinden kaçırıldı, işkenceye uğrayıp öldü diye bırakıldı

Güncelleme:

Malatya'da alacak-verecek meselesi yüzünden kalabalık bir grup tarafından evi basılan şahıs, zorla evden çıkarılarak ıssız bir alana götürüldü. Burada saatlerce işkence gören şahsın öldüğünü düşünen şüpheliler, olay yerinden kaçtı. Arabası ve parası gasp edilen genç hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde evinden zorla alınarak ıssız bir alana götürülen şahıs, işkenceye uğradıktan sonra öldü diye bırakıldı. Arabası ve parası gasp edilen genç hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

Olay, Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Yıldıztepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, alacak-verecek meselesi yüzünden kalabalık bir grup tarafından evi basılan 36 yaşındaki A.G. zorla evden çıkarılarak uzak bir bölgeye götürüldü. Burada saatlerce çeşitli işkencelere maruz bırakılan şahsın öldüğünü düşünen şüpheliler, olay yerinden kaçtı. Şüpheliler kaçarken A.G.'nin otomobili ve üzerindeki bir miktar parayı da gasp ederken, yaralı genç bir yolunu bularak polisi aradı. Kısa sürede olay yerine giden ekipler, ağır yaralı şahsı ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alındı.

Polis olayı gerçekleştiren şahısları yakalamak için geniş çaplı inceleme başlatırken bazı şüphelilerin gözaltına alındığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Battalgazi Malatya 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (7)

vatandaş:

milleti dolandırırsa bu olur

6
8
yanıtYanıtla
Gg:

Yiyin birbirinizi krolar

3
7
yanıtYanıtla
rami:

borç aldıysan ödiyeceksin

2
7
yanıtYanıtla
Yazık:

Paranın Kölesi Olmuşuz Hic kimsede affetme ruhu kalmamiş

7
2
yanıtYanıtla
rk:

çok pahalı

1
1
yanıtYanıtla
yurdum insanı:

Yazzık ya . . . . çok üzücü . . . Mafya mı bunu yapanlar. . . . Bizim kanunlarımız yok mu . . . Adalet sistemimiz işlemiyor mu. . . eğer adalet işlemiyorsa, işte o zaman çok kötü. . . herkes kendi adaletini kendisi sağlamak ister ki bu çok feci bişey, , , kaos çıkar. . . . belli ki ödeyememiş, parasızlık zor. Allah kimsenin başına vermesin.

0
0
yanıtYanıtla
NAMIK Y:

ALACAK VERECEK DAVASIYLA İNSANMI ÖLDÜRÜLÜR BUNU YAPANLAR AĞIR BİR ŞEKİLDE CEZA ALMALILAR TABİKİ HAKİMLER SAVCILAR DÜRÜST YARGILAMA YAPARLARSA TÜRKİYEDE ADALETE GÜVEN KALMADI YOKTA

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title