Haberler

Bakan Pakdemirli, Murat Özdemir'in İşkence Ettiği Papağanla İlgili Açıklama Yaptı

Güncelleme:

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, MasterChef Murat Özdemir'in işkence ettiği papağanın hayatını kaybetmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Pakdemirli, "Elimizden gelen her şeyi yaptık ama maalesef kaybettik. Hayvanlarımıza yönelik şiddetin takipçisi olmaya devam edeceğiz" dedi.

Murat Özdemir'in işkence ettiği papağanın hayatını kaybetmesi üzerine açıklama yapan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Çok üzgünüm. Elimizden gelen her şeyi yaptık ama maalesef kaybettik. Hayvanlarımıza yönelik şiddetin takipçisi olmaya devam edeceğiz" dedi.

Bakan Pakdemirli, Murat Özdemir'in İşkence Ettiği Papağanın Ölmesi Üzerine Açıklama YaptıTarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli

BAHTİYAR, YAPILAN TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Bir televizyon kanalında yayımlanan yemek yarışmasından diskalifiye edilen Murat Özdemir'in işkence ettiği Bahtiyar isimli papağanın dizinde çıkık, başında da doku zedelenmesi oluşmuştu. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Veteriner Fakültesinde ameliyat edilen papağının gece saatlerinde sağlık durumunun kötüleştiği ve yapılan tüm müdahalelere rağmen öldüğü öğrenilmişti.

Bakan Pakdemirli, Murat Özdemir'in İşkence Ettiği Papağanın Ölmesi Üzerine Açıklama Yaptı

"HAYVANLARA YÖNELİK ŞİDDETİN TAKİPÇİSİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Papağanın ölümü üzerine sosyal medya hesabı twitter üzerinden açıklama yapan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Çok üzgünüm. Elimizden gelen her şeyi yaptık ama maalesef kaybettik. Hayvanlarımıza yönelik şiddetin takipçisi olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Bakan Pakdemirli, Murat Özdemir'in İşkence Ettiği Papağanın Ölmesi Üzerine Açıklama Yaptı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Bekir Pakdemirli Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title