Haberler

Karabük'te İşitme Engellilere Kur'an Kursu

Güncelleme:

Karabük İl Müftülüğü ve Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şubesi işbirliği ile işitme engelli vatandaşlar için Kur'an Kursu düzenlendi.

Karabük İl Müftülüğü ve Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şubesi iş birliği ile işitme engelli vatandaşlar için Kur'an Kursu düzenledi.

Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şubesinde açılan kursta, Kur'an Kursu Öğreticisi Arzu Yarbaşı tarafından işitme engelli vatandaşlara Kur'an ve temel dini bilgiler eğitimi veriliyor.

İl Müftüsü Halil Bektaş, Kur'an öğrenmenin ve öğretmenin önemine vurgu yaparak, "Kur'an öğrenmek isteyen engelli engelsiz bütün vatandaşlarımız için elimizden gelen çaba ve gayretleri gösteriyoruz. Günümüzdeki iletişim teknik ve imkanlarından yararlanarak engelli kardeşlerimizin de bu bilgileri öğrenebilmeleri için gerekli çalışmaları yapmak durumundayız. Daha önce ortopedik engelliler için açtığımız Kuran Kursumuz devam etmektedir. Ayrıca işitme engelliler için de kurs açılmış olmasından büyük mutluluk duymaktayım. Bu kursa katılan öğrencilerimizi Kur'an öğrenme arzu ve isteklerinden dolayı tebrik ediyorum. İşitme engelli diğer kardeşlerimizi de bu kursa bekliyorum" dedi.

Dernek başkanı Muhittin Yılmaz'da açılan bu kurstan dolayı duydukları memnuniyeti belirterek İl Müftülüğüne ve "Kur'an'ın Engellilere Bakışı" adlı kitabı olan İl Müftüsü Halil Bektaş'a kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halil Bektaş Yarbaşı Karabük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title