Haberler

İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda Tekvando Mücadeleleri Başlıyor

Samsun'da düzenlenen 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda Tekvando müsabakaları 28 - 30 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek.

Samsun'da düzenlenen 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda Tekvando müsabakaları 28 - 30 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek.

KATILIMCILAR

Erkeklerde Afganistan, Almanya, Azerbaycan, Brezilya, Çin, Ekvator, Gana, Hong Kong, İran, Kazakistan, Kırgızistan, Güney Kore, Meksika, Özbekistan, Portekiz, Rusya, Tayland, Tayvan, Türkiye, Ukrayna, Venezuela ve Yunanistan boy gösterecek. Kadınlarda ise Çin, Gana, Hırvatistan, İran, Kazakistan, Güney Kore, Özbekistan, Rusya, Tayvan, Türkiye, Ukrayna, Venezuela ve Yunanistan katılımcı ülkeler arasında yer alıyor.

FAVORİLER

Erkekler -58 kiloda son olimpiyat şampiyonu Milli sporcumuz Muhammed Güler unvanını korumak için tatamiye çıkacak. -68 kiloda son olimpiyat şampiyonu Bobrovnik oyunlara katılmıyor. Bu sebeple Wonjong Oh bu kiloda altın madalya için favori gözüküyor. -80 kiloda Hakseong Lee Sofia'da kazandığı altını korumaya çalışacak. +80 kiloda 2013'ün gümüş madalyalısı Vladimirovich Alexander Barkalov ile Milli sporcumuz Osman Geçit altın için mücadele verecek. Kadınlar -49 kiloda Merve Yazıcı son şampiyon olarak tatamiye çıkacak. -57 kiloda Marina Igorevna Drozdova son olimpiyat şampiyonu ve Samsun'a favori olarak geliyor. -67 kiloda Sofia'daki altın ve gümüş madalyalı oyuncular Samsun'da bulunmuyor. Anastasia Sergeevna Kuznetsova ve Milli sporcumuz Yıldız Bekil altına yakın gözüküyor. +67 kiloda Milli sporcumuz Selver Şeker son olimpiyat şampiyonu olarak tatamiye çıkacak. Erkekler poomsae bireyselde Changbeom Woo son olimpiyat şampiyonu olarak Samsun'a geliyor. Kadınlar poomsae bireyselde Szu-Ting Peng son olimpiyat gümüş madalyalısı ve favori olarak tatamiye çıkacak. Poomsae karışık çiftlerde Kore ve Türkiye ön plana çıkıyor. Poomsae takım erkek ve kadınlar kategorilerinde de aynı şekilde Millilerimiz ve Kore takımları altına ulaşmak için tatamiye çıkacaklar.

Tüm müsabakalar Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenecektir.

SAMSUN / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Afganistan Almanya Türkiye Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title