Haberler

İşitme Engelli Öğrencilerin Büyük Başarısı

Türkiye Genelinde İşitme Engelliler Meslek Liseleri Arasında Yapılan Bilgi ve Kültür, Atletizm ile Voleybol Turnuvalarında Samsun İşitme Engelli Meslek Lisesi Öğrencileri Dereceye Girerek Büyük Başarı Örneği Gösterdi.

Türkiye genelinde İşitme Engelliler Meslek Liseleri arasında yapılan bilgi ve kültür, atletizm ile voleybol turnuvalarında Samsun İşitme Engelli Meslek Lisesi öğrencileri dereceye girerek büyük başarı örneği gösterdi.

Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, dereceye giren öğrencileri Valilik Toplantı Salonu'nda kabul etti. Ziyarete öğrencilerin yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, okul müdürü ve öğretmenler de katıldı. Samsun'daki öğrencilerin sosyal ve kültürel anlamda elde ettikleri başarılardan dolayı memnun olduğunu söyleyen Vali Güzeloğlu, "Hem spor hem de eğitim alanında bireysel anlamda elde edilen başarılar herkese örnek olacak" dedi. Vali Güzeloğlu, başarılı olan öğrencileri altınla ödüllendirdi.

İşitme Engelliler Meslek Lisesi, Konya'da 28-31 Mayıs tarihlerinde yapılan 'işitme engelliler meslek liseleri arası spor müsabakasında' atletizmde Türkiye birincisi, bilgi ve kültür yarışması ile voleybol turnuvalarında Türkiye kincisi olarak büyük başarı örneği gösterdi. Voleybol dalında 3 oyuncu, atletizm dalında ise 1 kişinin milli takıma seçildiği açıklandı.

(OE-SA) 12.06.2008 17:23 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title