Haberler

İşitme Engelli Öğrencilerin "23 Nisan" Şenliği

Seyhan İşitme Engelliler İlköğretim Okulu Öğrencileri Tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri Kapsamında Şenlik Düzenlendi.

Seyhan İşitme Engelliler İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında şenlik düzenlendi.

Seyhan Kaymakamı İsmail Hakkı Develi, okulun çok amaçlı salonunda düzenlenen etkinlikteki konuşmasında, engelli çocukların daha iyi eğitim almaları için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

Develi, eğitimde feda edilecek tek ferdin bulunmadığını, bu kapsamda daha çok öğrenci kazanmak için çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı engelli bireylerin ailelerine gereken yardımı yapıyor. Bu yardımlar devam edecek" dedi.

Okul Müdürü Nimetullah Özmen ise, eğitim-öğretimin yanı sıra sosyal faaliyetlere de büyük önem verdiklerini, bu kapsamda öğrencilerin oluşturduğu ekibin Ordu'da düzenlenen İşitme Engelliler Folklor Yarışması'nda Türkiye 4.'sü olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından öğrencilerin hazırladığı "Zamanın Gençleri" isimli skeç sahnelendi. İşitme engelli öğrenci Ali Kanat, okuduğu "23 Nisan" adlı şiirle büyük beğeni topladı. Daha sonra halk oyunları ekibi gösteri sundu.

Etkinliğe; Adana Valisi İlhan Atış, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Zühtü Ovalı, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

(FK-MT-Y) 29.04.2008 16:15 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title