Haberler

İşitme Engelli Futbol Milli Takımı, Olimpiyatlara Manavgat'ta Hazırlanıyor

Türkiye Futbol Federasyonu’nun "Türkiye Futbol Oynuyor" projesi kapsamında destek verdiği İşitme Engelliler Kadın ve Erkek Milli Takımı, 18-30 Temmuz tarihleri arasında Samsun’da 23.’sü düzenlenecek İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları (Deaflympics 2017 Samsun) hazırlıklarını Manavgat’ta sürdürüyor.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun "Türkiye Futbol Oynuyor" projesi kapsamında destek verdiği İşitme Engelliler Kadın ve Erkek Milli Takımı, 18-30 Temmuz tarihleri arasında Samsun'da 23.'sü düzenlenecek İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları (Deaflympics 2017 Samsun) hazırlıklarını Manavgat'ta sürdürüyor.

23 Mayıs tarihinde Manavgat'a gelerek Kumköy'de bulunan The Sense otelde kampa giren erkek ve kadın milli futbol takımlarının kampı 30 Mayıs tarihinde son bulacak. Dünya ve Avrupa şampiyonluğu bulunan ve olimpiyatlarda şampiyonluk hedefleyen Erkek Futbol Milli Takımı ve ilk kez olimpiyatlara katılacak olan Kadın Futbol Milli Takımı hazırlık maçı yapacak takım rakip bulmakta zorlanıyor.

Emir Hotels Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde Manavgat Şelale Masterler Takımı ile hazırlık karşılaşması yapan Erkek Milli Takımı, ortaya koydukları oyunla beğeni toplarken sahadan farklı bir şekilde galibiyetle ayrıldı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Manavgat Samsun Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title