Haberler

Işın Karaca'ya Eski Eşinden Milyonluk Borç!

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Işın Karaca'nın 6 yıl önce boşandığı eşi Sedat Doğan'ın 1 milyon liralık borcu ünlü şarkıcıya kaldı.

Işın Karaca, Sedat Doğan'la ayrıldı ama derdi bitmedi. Popçu, hâlâ altı yıl önce boşandığı eski eşinden kalan 1 milyon liralık borcu ödemek için uğraşıyor.

Işın Karaca'ya Eski Eşinde Milyonluk Borç!

EŞİNİ HAYATINDAN SİLMİŞTİ

Işın Karaca, fotoğrafçı Sedat Doğan'la evlenip bir çocuk sahibi olmuştu. Ancak ilerleyen günlerde Doğan'la anlaşmazlık yaşayıp boşanmıştı. Karaca, bir süre önce de mahkemeye başvurarak kızı Mia'nın soyadını değiştirip eski eşini hayatından silmişti.

Işın Karaca'ya Eski Eşinde Milyonluk Borç!

YÜZÜĞÜ BİLE SATMIŞ

Günaydın'dan Ömer Karahan'ın haberine göre; Karaca'nın neden eski eşine bu kadar öfkeli olduğu ortaya çıktı. Doğan, 1 milyon lira borç yapıp Karaca'ya bırakmış. Hatta evlilik yüzüklerini bile sırf tatile çıkmak için satmış. Karaca hâlâ borç ödüyor. Sedat Doğan şu an Brezilya'da... Bir süre önce de bu ülkede işlediği suç nedeniyle tutuklandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

500

Yorumlar (14)

konyalı:

fotoğrafçıyla evlenirsen böyle olur. . . helal süt emmiş imanlı namazında niyazında bir çok adam var.

5
13
yanıtYanıtla
spartartalı fako:

nerden bulursunuz bu çoparları tipine bak notu ver.karakolun önünden geçse içeri alırlar yaptıkları meydanda zaten brezilyada bile haltlar yemiş içeri atmışlar.ah anam ah bizim gibi eli ayağı düzgün erkekler varken ah ışın hanım ah hiçmi gözünüz görmez tipinden annamassınız.

14
2
yanıtYanıtla
bukeT:

kadın nerden bilsin ewlenirim yuva kurarum dıye düşünmüştür nerden bilecek adamın hırsız oldugunu anladıgında da iş işten geçmiş cocukları var bir tane de ona yazık Allahtan basında ışın karaca var da bakıyor kadıncagız yoksa o cocuk ne olurdu yazıkkkkkkkkk

12
1
yanıtYanıtla
Şampiyon:

Zevk için tokatlanicak bir tip

7
0
yanıtYanıtla
juj:

cok guldum yahu!

yanıt1
yanıt0
haci:

sen bu bayana laik olmadığını belli ediyorsun. Hele hele bu Dövme merakınla

2
2
yanıtYanıtla
VİCDAN:

Kadınlar hep zaman için de düzeltebilirim nasıl olsa diye düşünerek bir şeylere başlıyor sonuç maalesef değişmiyor. Bir insan 7 sinde neyse 70 inde de öyle değişmiyor. Bunu anlayıp ilk hatasında erkeğe bye bye demeyi öğrenmek gerekiyor.

4
0
yanıtYanıtla
Hasan:

Güzel şarkıcı mı ?

2
0
yanıtYanıtla
Işın Karaca:

Girdi çok borca

1
0
yanıtYanıtla
masum:

herif kesin narkoman

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title