Haberler

Işın Karaca'nın kardeşi 'Yapayalnız'

Güncelleme:

21 Temmuz Salı tüm dijital platformlarda olucak bas gitarist Serdar Karaca'nın yüksek temposu ve yazın coşkusunu anlatan şarkı 'Yapayalnız'ı prodüktörlüğünü müzik dünyasının en özel ve önemli kadın vokallerinden Işın Karaca ve Akın Büyükkaraca üstlendi.

Alternatif popun yeni isimlerinden, müziği ile farklı kapılar aralamayı hedefleyen bas gitarist Serdar Karaca, ilk teklisi 'Yapayalnız'ı Akış Production&DMC etiketiyle 21 Temmuz Salı tüm dijital platformlar aracılığıyla dinleyicinin beğenisine sunuyor.

Genç yaşına rağmen, müzik öğrenme tutkusunun peşinden giderek cesur işlere imza atmak için kolları sıvayan Serdar Karaca, Yapayalnız'da hem besteci olarak, hem de sözlerine çocukluk arkadaşı Timur Samir'le, aranjesine Akın Büyükkaraca ile imzasını attı.

Şarkının prodüktörlüğünü müzik dünyasının en özel ve önemli kadın vokallerinden Işın Karaca ve Akın Büyükkaraca üstlendi.

Serdar Karaca 'Yapayalnız'ın yarattığı anlam ve heyecanı "şarkıda geçmişte olan birine özlem anlatılıyor ama sonunda klasikleşen yıkımı yerine ayakta kalınabileceğini ve dik durabilmeyi işaret ediyor" diye anlattı.

Ümraniye platolarında çekilen şarkının video klip yönetmenliğimi Mustafa Özen gerçekleştirdi.

'Yapayalnız' yüksek temposu ve yazın coşkusunun yanında pop rock esintilerini taşıyan alternatif pop kulvarında 2020 ruhunu taşıyan şarkılardan biri olacak

Biyografi

Serdar Karaca, 1991 de İngiltere'de doğdu. Kuzey Kıbrıs Türklerinden Serdar, müzik ile iç içe bir aile de büyümüş olması, onun müzikle daha erken yaşta tanışmasını sağladı. İlk enstrümanı alto saksafonu 11 yaşında çalmaya başlayan genç müzisyen daha sonra lise yıllarında bas gitara merak sardı ve okul grubunda yer aldı. İlk profesyonel sahne deneyimini ise 19 yaşında Işın Karaca'nın yanında bas gitar çalarak gerçekleştirdi.

İstanbul Teknik Üniversitesinde Geomatik mühendisliği okurken müziğin ona daha çok yakıştığını hisseden Serdar, okulunu dondurup Hollanda'nın Artez konservatuarına gitti, Jazz ve Pop bölümünden dereceyle mezun oldu. Ablası Işın Karaca ile çalışmakta olan Serdar artık kendi hünerlerini sergileme zamanının geldiğini düşünüyor.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Işın Karaca Genç Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title