Haberler

Taciz İddialarıyla Gündeme Gelen Talat Bulut'a Işın Karaca'dan Destek

Güncelleme:

Ünlü sanatçı Işın Karaca,taciz iddialarıyla gündemi sarsan Talat Bulut ile ilgili, "Gözümle görmeden inanmam" yorumunu yaptı.

Ünlü sanatçı Işın Karaca, 19 yaşındaki set çalışanını taciz ettiği iddialarıyla mahkemelik olan Talat Bulut'a, "Gözümle görmeden inanmam" diyerek konuya tarafsız yaklaşılması gerektiğini dile getirdi.

HAKKINDA DAVA AÇILMIŞTI

Talat Bulut'un 'Yasak Elma' dizisinin setinde, kostüm asistanı Özge Ş.'yi taciz ettiği iddia edilmişti. Talat Bulut yaşanan skandal iddiaları yalanlasa da hakkında dava açıldı.

"İFTİRA MI HİÇBİRİMİZ BİLMİYORUZ"

Bir bir projeleri iptal olan ve ünlü isimlerden büyük tepki alan ünlü oyuncuyla ilgili Işın Karaca da konuştu. Geçtiğimiz gün sahne öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Işın Karaca Talat Bulut'un taciz iddiaları hakkında konuştu. Karaca, Talat Bulut'un böyle bir şey yapacağına inanmadığını söyleyerek, "O kadar üzücü ki bu kadar büyük bir oyuncunun baskı altında kalmış olması. İftira mı hiçbirimiz bilmiyoruz, gerçek mi hiçbirimiz bilmiyoruz. Önce bu duruma tarafsız bakmak gerekiyor.

"KONDURAMIYORUM, KONDURMAK İSTEMİYORUM"

Ben hayvanlara ve çocuklara çok özen gösteririm. Bu taciz konularında da inanılmaz ses çıkaranlardanım. Ben, her insan yargı karşısında suçlu görünene kadar masumdur, felsefesine inanarak yaşayan bir insanım. Talat Bulut'u çok severim oyunculuğunu, yazdıklarını, paylaştıklarını beğenirim. Talat Bulut'a konduramıyorum, kondurmak istemiyorum" dedi.

"CAM SERADA YAŞAYANLAR TAŞ ATMASIN"

Hande Ataizi'nin Talat Bulutla ilgili taciz iddialarına ise Işın Karaca, "Cam serada oturanlar taş atmamalı. Suçluluğu kanıtlanmamış bir insan üzerinde böyle bir şey yapmak kendine reklam yapmaktır. Hepimiz yeri gelince susmasını biliyoruz. Reklam yapmanın bir anlamı yok çünkü. Susacaksın, sonra çanak senin kapanda kırılıyor. Kendi gözümle görmeden inanmam" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Işın Karaca Talat Bulut Magazin Haberler

500

Yorumlar (19)

ASPARAGAS HABER:

Talat BULUT BU KADAR DÜŞÜNCESİZMİ Kİ SET ÇALIŞANINA SARKINTILIK YAPACAK , ELİNİ SALLASA ELLİSİ

18
5
yanıtYanıtla
CEKO:

tacizci sapik bu insanlarin aramizda yasamasina izin vermeyelim . . .

3
19
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bırakında adalet karar versin

11
0
yanıtYanıtla
Narin:

Mana hic mantikli gelmiyor bu suclama Insanlar ne kadar basitlesmis özelikle bayanlar

6
4
yanıtYanıtla
baba vanga:

Talat buluta bunların neden yapıldığı cok acık takip etseydiniz eleştiriyor diye yapıldı

6
3
yanıtYanıtla
zeyno:

Helal olsun isin karacaya olaya tarafsiz yaklasmis. iftiranin vebali cok agirdir kimse altindan kalkamaz.

6
1
yanıtYanıtla
AAA:

ben artık bu adamın haberlerini görmek istemiyorum. . ! kusturdunuz

4
3
yanıtYanıtla
Nida:

Aslinda medya adami mahvetti.

4
2
yanıtYanıtla
CEMAL KARACİĞER:

ŞİMDİ BEN BURDAN DİYECEĞİM ŞEYLER ÇOK AMMA , OLSUN DİYEN NE DİYECEKSE DESİN . İNSAN DA NEFİS DENEN BİR DUYGU VARDIR BU BAZEN ÇOK İYİ BAZEN DE ÇOK KÖTÜLÜKLER YAPDIRABİLİR. HA ERKEKLE KADIN -ATEŞLE BARUT . VARIN SİZ DÜŞÜNÜN BİŞEY OLMAZ DİYENLERE SADECE YALANCISINIZ VEYA MELEKSİNİZ DERİM . SAHİ ŞEYTAN DA BİR MELEK DEĞİL MİDİR

5
1
yanıtYanıtla
hüseyin kaya:

3 kadın var taciz etti diyor yahu bu kadınlar yalanmı söylüyor 3 kişi adamı idama götürür

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title