Haberler

'İsimsizler' Dizisinde 34 Kişinin Öldüğü Uludere Olayı Canlandırıldı

Güncelleme:

2011 yılında meydana gelen ve 34 Kürt kökenli vatandaşın ölümüyle sonuçlanan Uludere olayı, Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'İsimsizler'de yeniden canlandırıldı.

Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen yapımlarından 'İsimsizler'in dün akşam yayınlanan bölümünde 2011 yılında meydana gelen ve 34 Kürt kökenli vatandaşın ölümüyle sonuçlanan Uludere olayı işlendi.

FETÖ'NÜN TEZGAHI OLDUĞU ÖNE SÜRÜLMÜŞTÜ

Bombardımanda hayatını kaybeden 34 Kürt kökenli vatandaşın Irak'tan Türkiye'ye mazot ve sigara getirmek için Pkk'nın kullandığı yol üzerinden geçen sivil vatandaşlar olduğu anlaşılmıştı. Daha sonra bu olayın FETÖ tarafından tezgahlanan bir organizasyon olduğu öne sürülmüştü.

İSİMSİZLER'DE YENİDEN CANLANDIRILDI

Reyting rekorları kıran 'İsimsizler'de de konunun bu boyutuna göndermede bulunuldu. Dizide yeniden canlandırılan Uludere olayı; Türkiye'de görevli Amerikan ajanı, PKK ve Adalet Bakanlığı'nda FETÖ ile ilişkili bürokratlar eliyle gerçekleştirildi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Türkiye Kanal D Uludere PKK Dizi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title