Haberler

İşimle İlgili Konularda Acımasızım

Güncelleme:

Taylor Swift, konu iş hayatına geldiğinde acımasız olduğunu söylüyor.

Amerika'nın son dönemde yetiştirdiği en önemli country müzik şarkıcılarından biri, hiç kuşkusuz Taylor Swift. Swift, yedi Grammy ödülü alarak ismini tarihe yazdırdı. Geçtiğimiz yılın sonunda 'Red' isimli dördüncü albümünü piyasaya çıkaran ve halen 'Red Tour' isimli turnesi devam eden genç şarkıcı; Cosmopolitan dergisine kariyeri ve özel hayatıyla ilgili detayları anlattı:

KARİYERİM ÖN PLANDA

Şu an tabii ki kariyerim benim için ön planda. Ancak ben de bir gün anne olmayı hayal ediyorum. O zaman, başka hiçbir şey yapmadan sadece çocuğumla zaman geçirmek istiyorum.

Benim kolay bir hayat yaşadığımı sananlar varsa, yanılıyorlar. Kariyerimle ilgili uzun süreli bir savaş veriyorum. İlk single'ım, ilk albümüm, giydiklerim ve katılacağım programlar hakkında bile birçok savaş vermem gerekiyor. Her dediğimin olduğu bir dünyada yaşamıyorum.

Herkes gibi benim de kendimi güvende hissetmediğim zamanlar oluyor. Bazen her şeyden uzak kalmak istiyorum. Ancak böyle şeyler hissettiğimde her zaman kendime, "Taylor, kendine gel; her şey yolunda" derim.

İşimle ilgili konularda acımasız olabilirim. Kariyerim benim için önemli. Ancak beni işim dışında bir konuda bir kavganın içinde göremezsiniz. Asla kavga etmem, kimsenin de arkasından konuşmam.

Ailem, hayatımda önemli bir yere sahip. Nashville'de onların yanındayken kendimi daha güvende hissediyorum.

Arkadaşlarım, özellikle de kız arkadaşlarım benim için hep çok kıymetlidir. Hayatımla ilgili birçok konuda karar verirken, güvendiğim arkadaşlarımın da fikrini alırım.

İLK GÖRÜŞTE AŞKA İNANIRIM

Bazı çiftler gibi uzun süre arkadaş olup sonra da romantik bir şeyler yaşayamam. Gördüğüm an "İşte bu!" demem gerekir. İlk görüşte aşka inanırım.

Yıllar içinde yanlış insanlara zaman harcamamayı öğrendim. Eskiden "Biraz daha zaman vereyim" derdim. Şimdi hatayı affetmiyorum .

İlişkilerde gizem bence önemli. Ne yazık ki bazı stratejiler ilişkilerin yolunda ve düzenli gitmesini sağlıyor.

Bugüne kadar hoşnut olmadığım ilişkilerim oldu. Aynı şeyleri bir daha yaşamak istemem.

Bence tüm hayatını paylaşmak isteyeceğin bir insanla birlikte olabilmek cidden büyüleyici.

İlişkilerde dürüst olunmamasını asla tolere edemem. Dürüst değilsen bir şey paylaşamazsın.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Taylor Swift Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title