Haberler

Işılay Saygın Vatandaşların Sorununu Sanal Dünyada Dinliyor

2003 Yılında Kurduğu Www.isilaysaygin.net İnternet Sitesi Bugüne Kadar 1 Milyon 500 Bini Kişi Tarafından Ziyaret Edilen Eski Devlet Bakanı Işılay Saygın'a 250 Bin Mail Gönderildi.

2003 yılında kurduğu www.isilaysaygin.net internet sitesi bugüne kadar 1 milyon 500 bini kişi tarafından ziyaret edilen eski Devlet Bakanı Işılay Saygın'a 250 bin mail gönderildi.

Eski Devlet Bakanı Işılay Saygın, vatandaşın sorununu adına kurduğu internet sitesinde dinliyor ve çözüme kavuşturuyor. 2003 yılında yayın hayatına başlayan www.isilaysaygin.net sitesi bugüne kadar 1 milyon 500 bin kişi tarafından ziyaret edildi. Eski siyasetçi Saygın'a site üzerinden 250 bin mail gönderildi. Gelen mailler teşekkür, bayram, yılbaşı ve kandil kutlamalarının yanında insanların sorunlarından oluştu.

1998'de Türk dünyasına hizmet edenler ödülü, 2001 yılında Milenyum, 2002 yılında 20. Yüzyıl'da iz bırakan başarılı Türk kadını ödülü, aynı yıl Atatürk haftası hizmet ödülleri alan başarılı siyasetci Işılay Saygın, halkın kendisini hala aktif siyasetçi gibi görmesinden mutlu. 'İnsanlar benden bu zamana kadar hep iyilik görmüş ki, mail atıp sorunlarını iletiyor; özel günlerimi kutluyor.' diyen Saygın, 'Ben yıllardır, 'sahip çıkmazsanız, sahipsiz kalırsınız' demiştim. Sahip çıktığım insanlar beni hala unutmadı. Bu da bir siyasetçi için gurur verilecek bir kablodur.' diye konuştu.

Annesi adına Fatma Saygın Anadolu Lisesi, babası adına da Osman Nuri Saygın Camii Eğitim Merkezi Kütüphane açan Saygın, insanların kendine ulaşmasını istedi. Biyografi, seyir defteri, fotoğraf albümü, ödüller, plaketler, kendisine yazılan şiirler ve gazete haberlerinin yer aldığı siteye ulaşan binlerce insan sorunlarını iletti. Devlet bakanlığı ve İzmir milletvekilliği döneminde hazırladığı kanun tekliflerinin bulunduğu sitede Işılay Saygın, gelen tüm mesajları titizlikle okuyarak, telefon ve mail yoluyla geri dönüşler yaptı.

(Mİ-Mİ-

(Mİ-Mİ-)

04.02.2008 12:10 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title