Haberler

IŞİD'in Militan Toplama Anı Görüntülendi

Güncelleme:

Irak, Suriye ve Libya... Bu ülkeler IŞİD'in varlık gösterdiği yerler. Örgüt şimdi de yıllardır istikrara kavuşamayan Afganistan'dan militan devşiriyor. Bir IŞİD üyesinin militan toplamaya çalıştığı o anlar CNN International kamerasına yansıdı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Afganistan Suriye Libya Irak Komik - İlginç Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

abdullahMobil-ANDROID:

kurani duvara asan turkler namaz bile kilmayan turklerde din konusur ya ona yanarim biridr yazmis oylar akpye hic kuran okumadi heralde kanun koymak allaha aittir o kendisinden başkasina tapmamanizi emrediyor ayetini ne kadar oy kullanan varsa kafirdir

8
20
yanıtYanıtla
dersimlimobilWeb@haberler.com:

Diyarbakırlı hain bero sen önce konuşmayı öğren.yok rojovadakiler ateist yok hepsi alevi .bir sürü saçmalık.zırvalamışsın.bu kürtleri karalama politikasından vazgeç.

19
8
yanıtYanıtla
keça kurdamobilWeb@haberler.com:

KAHROLSUN ATEİST PKK VE TÜREVLERİ KAHROLSUN IRKÇI FAŞİST LÂİK ATEİST TÜRK KÜRT ARAP MİLLİYETÇİLİĞİ

6
12
yanıtYanıtla
hilafetmobilWeb@haberler.com:

Allah mucahidlerin yardımcısıdır. Tüm küfür ehli bir olsalarda yine ışide birşey yapamaz. Allah doğrunun yanındadır. Işidi eleştirenler ya zır cahil ya pkk li şia nusayri ve munafıklardır. Sözde müslüman olup özünde munafık olanlar.

4
11
yanıtYanıtla
hilafetmobilWeb@haberler.com:

El kaide, ışid tesbih kullanmazlar. Dinde sonradan uydurulan herşey bidat tır. Ama haber doğruysa da Allah sayılarını artırsın.

3
12
yanıtYanıtla
GALATASARAYMobil-ANDROID:

mhp

7
6
yanıtYanıtla
ccc Türk cccMobil-ANDROID:

vatan hainleri sizin yüzünden mhp

3
7
yanıtYanıtla
dersimlimobilWeb@haberler.com:

Dine karşı değiliz.dini saptırıp insanlara bu dayatmayı yapıp terör ve vahşet uygulayanlara karşıiyız ve bu vahşete seyirci kalan insanlarada lanet olsun.onlar cehennemin dibinde bile yer bulamayacak.

7
1
yanıtYanıtla
istanbul Mobil-ANDROID:

bu kendini kürt olarak tanıtıp sonra kötüleyenler bu da yeni modam:):)

6
1
yanıtYanıtla
satocanmobilWeb@haberler.com:

Bunlarin hepsi copluk

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title