Haberler

Işid Bahanesiyle İzinsiz Gösteriler

IŞİD bahanesiyle düzenlenen izinsiz gösteriler nedeniyle Siirt'te, "Geleceği Kitapla Kurmak" sloganıyla düzenlenecek fuar ertelenirken, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda gerçekleştirilecek Rafet El Roman konseri iptal edildi

Valilikten alınan bilgiye göre, Valilik bünyesinde ilin kültürel zenginliğini ön plana çıkarmak amacıyla 75 yayın evinin desteği ile gerçekleştirilecek aralarında Nuri Pakdil, Ahmet Tezcan, İhsan Süreyya Sırma, Yavuz Bahadıroğlu, Mustafa Armağan, Cihan Aktaş, Bejan Matur, Ruşen Çakır ve Muhsin Kızılkaya, bulunduğu çok sayıda yazarın katılacağı fuar ertelendi.

Fuara katılacak ve okuyucuları ile söyleşi yapacak yazarların bu yıl programlarının yoğunluğu nedeniyle fuarın gelecek yıl düze2015 yılında tekrardan yapılması planlanıyor.

Ayrıca, 29 Ekim Cumhuriyet Bayram'ın daha coşkulu geçmesi amacıyla düzenlenen Rafet El Roman konserinin de iptal edildiği kaydedildi. - Siirt

Kaynak: AA / Yerel

Rafet El Roman 29 Ekim Siirt Işid Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title