Haberler

İshaller ve Anne Sütünün Önemi

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Pediatri Uzmanı Dr. Levent Turan, Hiçbir Besin Maddesinin Anne Sütünün Yerini Tutamayacağını Söyledi.

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Pediatri Uzmanı Dr. Levent Turan, hiçbir besin maddesinin anne sütünün yerini tutamayacağını söyledi.

Dr. Turan, Şahinbey Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce yürütülen Avrupa Birliği Hayat Boyu Öğrenme Programı Projesi, Anne - Çocuk Eğitimi Programı ve Benim Ailem Kursları kapsamında, öğrencilere ve halka "İshaller ve Anne Sütünün Önemi" konulu konferans verdi.

İlk altı ayda bebeklerin sadece anne sütüyle beslenmesi gerektiğini belirten Dr. Turan, "Çocuklarınızı, bağışıklık sisteminin gelişmesi için mutlaka anne sütüyle besleyin" dedi.

Dr. Turan, anne sütünün önemi, koruyuculuğu, ishaller, sebepleri, ishalli çocuklarda beslenme, ishal tedavisi gibi konularda da bilgiler verdi, sunumunun ardından katılımcıların sorularını yanıtladı.

(OÇ-OÇ-Y) 09.04.2008 17:18 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title