Haberler

İshak Paşa Sarayı Yolu Tamamlandı

Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut, İshak Paşa Sarayı Yolunun Tamamlanarak Geçici Kabule Hazır Hale Getirildiğini Belirtti.

Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut, İshak Paşa Sarayı yolunun tamamlanarak geçici kabule hazır hale getirildiğini belirtti.

Bulut, Türkiye'nin ve Ağrı'nın en büyük turizm değerlerinden biri olan İshak Paşa Sarayı yolunun yoğun çalışmalar sonucu bitirildiğini ifade ederek, yolu yaz aylarında Ahmed-i Hani türbesine kadar uzatılacağını kaydetti. Kış ayında bu yolun kullanılacağını ve yaz ayında bozulan yerlerinde onarılarak yolun kesin kabulünün gerçekleşeceğini belirten Bulut, "Kültür Bakanlığı'nın katkılarıyla Ağrı Valiliği tarafından yapılan yol çalışmalarının İshak Paşa Sarayı'na kadar olan kısmı tamamlanmıştır. Yaz ayında yapılacak olan onarım çalışmaları sonucunda bu yol resmi olarak kabul edilecektir. Her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği İshak Paşa Sarayı yolu, Türkiye'ye ve Ağrı'ya yakışır hale gelmiştir" dedi.

(AG-MET-ÖZ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title