Haberler

Gözdağı Vermek İsteyen İşçiler İş Bıraktı, Sokakları Belediye Başkanı Temizledi

Güncelleme:

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde temizlik işlerini yürüten yüklenici firma, belediyenin kendilerine borcu olduğunu iddia ederek işçilerini çekti. Dörtyol Belediye Başkanı ve bir grup belediye çalışanı sokaklarda temizlik yaptı.

Hatay'ın Dörtyol Belediyesinin temizlik işlerini yürüten yüklenici firmanın belediyenin kendilerine borcu olduğunu iddia ederek işçilerini çekmesi üzerine, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ve bir grup belediye çalışanı sokaklarda temizlik yaptı.

70 TEMİZLİK İŞÇİSİ İŞ BIRAKTI

İlçede temizlik işlerini yapan firma, belediyeden bir kısım alacağını tahsis edemeyince yaklaşık 70 temizlik işçisine iş bıraktırdı.

BELEDİYE BAŞKANI SOKAKLARI TEMİZLEDİ

Bunun üzerine ilçede temizlik işleri aksayınca, Başkan Toksoy ve bazı belediye çalışanları temizlik yapmaya başladı. Eline süpürge ve kürek alan Toksoy, sokak ve caddeleri temizledi.

''BİZE GÖZDAĞI VERMEYE ÇALIŞIYORLAR''

Vatandaşların mağdur olmaması için temizlik işini yapmaya başladıklarını ifade eden Toksoy, şunları kaydetti: "Temizlik işlerimizi yapan yüklenici firmaya 4 yılda yaklaşık 5 milyon lira ödeme yaptık. Ancak bazı borçlarımızı gerekçe göstererek burada temizlik görevlilerini Erzin, İskenderun ve Payas bölgesine çekiyorlar. Bize gözdağı vermeye çalışıyorlar. 4 yıldır kendi araçlarımızı bu firmaya vererek hiç bir ücret talep etmeden temizlik işlemlerini yapıyorduk. Ne oldu da şimdi bu durum ortaya çıktı. Bizde bu oyunu bozmak için topyekün tüm belediye personellerimizle bugün şehrimizi temizleyeceğiz. Yetişebildiğimiz kadar vatandaşlarımızı mağdur etmeyeceğiz. Arkadaşlarımızı değişik alanlarda görevlendirerek bu sorunu çözmeye çalışacağız."

Kaynak: AA / Güncel

Fethi Yaşar Dörtyol 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (46)

HANZO:

SHOW YAPMA HELE GURBAN

11
11
yanıtYanıtla
Enesson:

Temizlesinler tabi, islerinin adi ne?!

10
2
yanıtYanıtla
mehmet reşit aslan:

HELAL OLSUN ÖYLE BELEDİYE BAŞKANINA BAŞKASI OLSA YAPMAZ

4
4
yanıtYanıtla
Vatandaş Rıza:

Seçimler yaklaşıyor ya hani. Göze girmek için ŞOV yapıyor !

4
4
yanıtYanıtla
Adammmm:

Dört yol başkanının yıllardır rakibi yok, ona rakip olabilecek adam yok ki. reklama ihtiyacı olsun.

6
1
yanıtYanıtla
faruk çetin:

şovmenlık yapma işcinin parasını ver

7
0
yanıtYanıtla
şileli:

bu ülkede hırsızlık olduğu müddetçe kimse adam akıllı maaş almaz

5
1
yanıtYanıtla
vartolii:

KEŞKE BU OLAY OLMADAN ÖNCEDE BAŞKAN İNİP ÇALIŞSAYDI BÖYLE DAHA ÇOK SEVİLİRDİ BENCE BÜTÜN BAŞKANLAR HALKI ZİYARET EDECEĞİNE HALKA ÇALIŞTIĞINI GÖSTERMELİ.

4
2
yanıtYanıtla
Çerçi:

Yaşar Toksoy CANdır. . . Terörist leşlerini Dörtyol''a gömülmesine izin vermeyen Adam gibi adamdır.

3
2
yanıtYanıtla
levent:

herkes kendi kapısının önünü süpürsün.

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title