Haberler

İşçi Servisi Devrildi: 16 Yaralı

Güncelleme:

Sürücünün bir anlık dalgınlığı, yolcuları neredeyse canından ediyordu. Devrilen araçtan 16 yaralı çıktı.

Bursa'nın Orhangazi İlçesi yakınlarında devrilen servis midibüsünün Marmara Zeytin İşleme Merkezi'nden (MARZİN) Gemlik'e giden Müezzinoğlu Zeytinciliğe ait olduğu öğrenildi. Halil Çorum (45) yönetimindeki 16 ZM 130 plakalı servis minibüsü, araçta bulunan görgü tanıklarının ifadesine göre, sürücünün bir anlık dalgınlığı sonucu devrildi. Görgü tanıkları, dalgın olan sürücünün çukura girdikten sonra direksiyon hakimiyetini kaybettiğini, daha sonra yoldan çıkarak direğe çarptığını söylediler.

Araç sürücüsü Halil Çorum ile birlikte 16 kişinin yaralandığı kaza yerinde can pazarı yaşandı. Yaralılar birbirlerine destek olarak ambulansların gelmesini beklerken, olay yerine ilk ulaşanlardan biri de kazayı haber alan Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın oldu.

Kaza yerine geldikten sonra Bursa Sağlık Müdürünü arayarak durumu anlatan ve ambulans sevk edilmesini isteyen Aydın, helikopter ambulans da istedi.

Kaza yerine Bursa, Gemlik ve Orhangazi'den çok sayıda ambulans sevk edilirken, helikopter ambulans da kaza yeri yakınlarında helikopter pisti bulunan Azimut Yat Fabrikası'na indi. Ambulansla fabrika bahçesine getirilen ve durumu ağır olan iki yaralı helikopter ambulansla Bursa'daki hastanelere gönderildi.

Kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orhangazi Gemlik Çorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title