Haberler

İşçi Partisi Edremit'te Eylem Yaptı

İşçi Partisi (İP) Balıkesir'in Edremit İlçe Teşkilatı, ülke genelindeki güncel konular ile ilgili ilçe meydanında toplanıp basın açıklaması okuyup slogan attı.

İşçi Partisi İlçe Teşkilatı mensuplarından oluşan bir gurup, Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelerek hazırladıkları basın açıklamasını okudu. Hükümet aleyhine sloganlar atan gurup, ellerindeki parti bayrakları ve Türk bayraklarıyla dikkat çekti. Basın açıklamasını okuyan İP İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, "Tayyip Erdoğan, 15 gündür BOP Eşbaşkanlığına isyan eden Türk Milletine saldırmaya devam etmektedir. Polisin, Taksim'de onbinlerce yurttaşa karşı 11 Haziran sabahı başlattığı ve yaklaşık 20 saat süren saldırısının sorumlusu Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül'dür. Tayip Erdoğan, 'Camide içki içtiler', 'şehit polisimiz göstericiler tarafından öldürüldü', 'türbanlı kızlarımızı dövdüler' gibi boyunu aşan yalanlarla psikolojik savaş yürütmektedir. Psikolojik savaş yetmemiş, şimdi de provokasyonlar tertiplemektedirler. Taksim'de polisin halka saldırı bahanesi yapılan provokasyonun ve şiddetin sorumluları Tayyip Erdoğan'dır. İstanbul Emniyetine "dağıtın, bastırın" emri veren Abdullah Gül'dür. Tayyip Erdoğan, saldırganlığı, provokatörlüğü ve yalanlarıyla Türk Milletinin, Türkiye Cumhuriyeti'nin başbakanı olmadığını, basın huzurunda 34 kez Ben Amerika'nın Türkiye'yi Parçalama Görevlisiyim diyerek, söylemleri ve eylemleri ile birçok kez göstermiştir. Halka sözde demokrat nutuklar atarken, polise "bastırın, dağıtın" talimatları veren Abdullah Gül de Çankaya'yı daha fazla işgal edemez. Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül derhal istifa etmelidir! Türk Milletini ayaklar altına aldığını ilan eden Tayyip Erdoğan, Türk gençliğini 'aklı selim' - 'çapulcu' diyerek bölmüştür. Bölünmenin memuru bununla tatmin olmamış, şimdi de milleti alanlar üzerinden bölmeye çalışmaktadır. Bölücülükte yol arkadaşı Abdullah Öcalan'ı da sollamıştır. Tayyip Erdoğan, ayağa kalkan Türk Milletine karşı 15-16 Haziran günlerinde Ankara ve İstanbul'da mitingler yapacağını ilan etmiştir. Tayyip Erdoğan'ı aklı selime davet ediyoruz! Yaptığın provokatörlüktür, iç çatışmaya tahriktir! Ankara ve İstanbul'da miting yaparak, halkın arasına kama sokma, Milleti bölmekten vazgeç! Son sözü Millet söyleyecektir! Türk Milletini her yerde, Cumhuriyetin meydanlarında toplanarak, Milleti bölmeye ve birbirine kırdırmaya çalışanlara, birleşerek, yasal çerçevede hak ettikleri cevabı vermeye çağırıyoruz. Bu çağrımıza AKP'ye oy vermiş yurttaşlarımız da dahildir. AKP'li yurttaşlarımızı özellikle davet ediyoruz: Türkiye cumhuriyetini kuran Türk ulusuna Türk milleti denir temelinde gelin, Türk Bayrağı altında Atatürk'te birleşelim! Gelin, Tayyip Erdoğan'ın Milletimizi bölmesine izin vermeyelim" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Amerika Birleşik Devletleri Recep Tayyip Erdoğan İşçi Partisi Edremit Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
title