Haberler

İsbul.Net İş İlanları ve Eleman Bulma Sitesi

ilandır
Güncelleme:

İlkokul mezunundan üniversite mezununa kadar ortak bir problem haline gelen ve her geçen gün daha da artmakta olan işsizlik durumu, vatandaşın iş ilanlarına olan ilgisini oldukça ilerletmiştir.

Sarı sayfalardan cep telefonlarına geçiş yapan , geliştirilmiş olan mobil uygulamalarla birlikte artık çok daha kolay ulaşılır olmuştur. İş arayan ve işvereni bir araya getirmekte olan ve her gün güncel iş ilanları ile geniş bir istihdam alanı sağlamakta olan isbul.net üzerinden dilediğiniz ilana başvuruda bulunabilir, iş hayatının kapılarını aralayabilirsiniz.

İsbul.net'e Nasıl Üye Olurum?

İş arayan ve işveren için iki farklı şekilde tasarlanmış olan isbul.net, oluşturulan üyelikler sayesinde işverene ilan yayınlama fırsatı, iş arayana da ilanlara başvurma fırsatı sunmaktadır. Her ay 1 adet ücretsiz ilan yayınlama hakkı ile dilediği ilanı yayınlamakta olan firmalar, aradıkları elemanı isbul.net aracılığıyla rahatlıkla bulabilmektedir. İş arayanlar ise bulundukları lokasyona ve uzmanlık alanlarına göre diledikleri güncel iş ilanlarına rahatlıkla ulaşabilmektedir. İstanbul iş ilanları, Ankara iş ilanları, Bursa iş ilanları gibi Türkiye genelinde yayınlanmakta olan iş ilanlarına rahatlıkla ulaşabilir ve hazırlamış olduğunuz özgeçmişler ile başvuruda bulunabilirsiniz.

Pekiisbul.net'e nasıl üye oluruz?İşverenler için bu alan oldukça kolay tasarlanmıştır. Firma isminiz, e-mail adresiniz, cep telefonu numaranız ve vergi kimlik numaralarınızla oluşturacağınız üyelikler ile aylık 1 adet ücretsiz ilan yayınlama hakkına sahip olabilirsiniz. Birden fazla ilan yayınlamak ve ilanlarının en üst sırada görünmesini sağlamak isteyen firmalar, avantajlı ilan ve doping paketlerimizden faydalanabilmektedir. Yayınlamış olduğunuz ilanlar 2 ay boyunca yayında kalır ve başvurularınızı rahatlıkla görüntüleyerek adaylarla iletişime geçebilirsiniz. İsbul.net aracılığıyla aradığınız elemana kısa bir süre içerisinde ulaşabilirsiniz..

İş arayanlar için üyelik oluşturma alanı oldukça sade bir şekilde tasarlanmış ve kullanıcıya kolaylık sağlanmıştır. Adınız, soyadınız, telefon numaranız ve e-mail adreslerinizle hızlı bir şekilde oluşturacağınız üyelikler içerisinde, firmaların sizi daha rahat değerlendirebilmesi için detaylı bir özgeçmiş hazırlamanız gerekmektedir. Eğitim bilgileriniz, iş deneyimleriniz, yetkinlikleriniz, firmaların sizi doğru bir şekilde değerlendirebilmeleri için oldukça önemlidir. Hazırlamış olduğunuz özgeçmişlerden sonra uzmanlık alanlarınıza uygun olan tüm iş ilanlarına göz atabilir ve başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

ile Sekreter, Sınıf Öğretmeni, Bilgisayar Mühendisi, Avukat, Doktor, Psikolog, Garson, Karşılama Hostesi, Şoför, Yönetici Asistanı, Çay Servis ve Temizlik Elemanı, Aşçı, Rehber Öğretmeni, Anaokulu Öğretmeni, Cnc Freze Operatörü, Modelist, Güvenlik Görevlisi iş ilanları gibi geniş bir yelpazede yer alan güncel iş ilanlarımıza rahatlıkla başvuruda bulunabilir ve hayalini kurmuş olduğunuz meslek hayatına dahil olabilirsiniz.

Haberler

title