Haberler

İşadamlarına Contemporary İstanbul'dan Sanat Eseri Alma Çağrısı

Uluslararası Çağdaş Sanat Camiası ve Türk Sanatseverlerin Tarfından Yakından Takip Edilmesi Beklenen Contemporary Istanbul Art Fair (Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı)'nın İkincisi, 28 Kasım - 2 Aralık Tarihleri Arasında İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, Rumeli Salonları'nda Gerçekleştirilecek.

Uluslararası çağdaş sanat camiası ve Türk sanatseverlerin tarfından yakından takip edilmesi beklenen Contemporary Istanbul Art Fair (Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı)'nın ikincisi, 28 Kasım - 2 Aralık tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, Rumeli Salonları'nda gerçekleştirilecek.

Contemporary İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli, Türkiye'nin önde gelen şirketlerinin CEO'larını; Sigmar Polke, Jeff Koons, Gerhard Richter, Andy Warhol ve Ewerdt Hilgemann gibi çağdaş sanatın en önde gelen isimlerinin eserlerini izlemeye ve satın almaya davet etti.

Güreli, İstanbul'un kültürel yaşamı ve dünya çapında tanıtımı için büyük önem taşıyan çağdaş ve modern sanat fuarına; Türkiye'nin önde gelen şirketlerinin üst düzey yöneticilerinin de katılması için çağrıda bulundu.

Pek çoğu sanata her alanda destek veren şirketlerin CEO'larına özel bir mektup gönderen Güreli mektubunda, "Contemporary İstanbul, bu sene önemli koleksiyoncuların danışmanlığında, tüm dünyadan gelen 76 galeri ve 379 sanatçı tarafından üretilmiş 2000'e yakın resim, heykel, fotoğraf, video art ve dijital sanat eserlerine ev sahipliği yapacak. Sizi, 28 Kasım Çarşamba günü 14.30 - 21.30 saatleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı, Rumeli Salonları'na bu sanat eserlerini izlemeye ve seçerek satın

almaya davet ediyoruz" dedi.

Gerhard Richter, Ewerdt Hilgemann, Jeff Koons, Andy Warhol gibi dünyaca ünlü sanatçıların eserlerinin ülkemizde ilk kez sergileneceğini hatırlatan Güreli şöyle devam etti: "Bu yazıyı size, Türkiye'mizin gelişmesinde, güçlenmesinde ve gelecekte çocuklarımızın insan gibi yaşayarak kendilerine güvenen insanlar olmalarında, eğitimimiz kadar önemli olduğunu düşündüğüm 'çağdaş sanata' destek olmaya davet etmek için yazıyorum".

Contemporary Istanbul'un açılış gününde CEO'ların özel olarak izleyip satın alabilecekleri eserler arasında değeri 100 milyon Euro'yu bulan Andy Warhol tabloları da bulunuyor.

(ERÖ-ERÖ-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title