Haberler

İşadamı Bülent Eczacıbaşı'nı Ölümle Tehdit Ettiği Öne Sürülen Şahıs Yakalandı

Ünlü İşadamı Bülent Eczacıbaşı'nı Telefonla Arayarak, Önce "Seni Öldürecekler, Para Verirsen Seni Korurum" Daha Sonra da, "Bana Para Vermezsen Seni Öldürürüm" Diye Tehdit Ettiği Öne Sürülen Şahıs, Bağcılar'da Özel Operasyon Timi Tarafından Yakalandı. Zanlının Çok Sayıda Suçtan Arandığı Öğrenildi.

Ünlü işadamı Bülent Eczacıbaşı'nı telefonla arayarak, önce "Seni öldürecekler, para verirsen seni korurum" daha sonra da, "Bana para vermezsen seni öldürürüm" diye tehdit ettiği öne sürülen şahıs, Bağcılar'da özel operasyon timi tarafından yakalandı. Zanlının çok sayıda suçtan arandığı öğrenildi.

Ünlü işadamı Bülent Eczacıbaşı, geçtiğimiz yıl Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gitmiş, şube çıkışında gazetecilerin sorusu üzerine, "Asayiş Şube Müdürü'ne teşekkür ziyaretine geldim" açıklamasını yapmıştı. Daha sonra Bülent Eczacıbaşı'nın bir kişi tarafından telefonla aranarak ölümle tehdit edildiği ortaya çıkmıştı. Alınan bilgiye göre, şikayet üzerine harekete geçen İstanbul Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptığı çalışmalar sonucu işadamı Bülent Eczacıbaşı'nı tehdit eden kişinin Tarkan Ö. olduğunu tespit

etti. Bunun üzerine polis, şahsı yakalamak için harekete geçti. Yapılan teknik çalışmalarda, Tarkan Ö.'nün Gaziosmanpaşa'da bir arkadaşını otomobili içerisinde yakarak, başka bir kişiyi de uzun namlulu otomatik silahla tarayarak öldürdüğü belirlendi. Bunun üzerine Tarkan Ö.'nün yakalanması için 9 ayrı ekip görevlendirildi. Polis ekiplerinin kendisini aradığını fark eden Tarkan Ö.'nün, yakalanmamak için sürekli olarak cep telefonu değiştirdiği, her ay başka bir ilçeye taşındığı, hatta otomobilinin camlarına

bile siyah film çektirdiği belirlendi.

Yapılan uzun çalışmaların ardından polis, Tarkan Ö.'nün Bağcılar'daki bir sokakta yaya olarak yürüdüğünü belirledi. Tarkan Ö.'nün oldukça tehlikeli bir kişi olduğunu belirlenince, olası bir çatışmada sokaktaki insanlara zarar gelmemesi için operasyon için özel operasyon timi görevlendirildi. Bağcılar'daki bir kahvehaneye girmek üzere olan Tarkan Ö., operasyon timi tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Zanlı Tarkan Ö.'nün nitelikli yağma, gasp ve cinayetten oluşan 8 ayrı suçtan arandığı kaydedildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(AS-CİN-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title