Haberler

İsabeyli Belediyespor'da Nefesler Tutuldu

Aydın Amatör Süper Lig maçları sonunda Bölgesel Amatör Lige (BAL) terfi maçında Çine Madranspor karşısına çıkacak İsabeyli Şırlanspor'da bütün nefesler tutuldu.

Aydın Amatör Süper Lig maçları sonunda Bölgesel Amatör Lige (BAL) terfi maçında Çine Madranspor karşısına çıkacak İsabeyli Şırlanspor'da bütün nefesler tutuldu.

Aydın Adnan Menderes Stadyumunda oynanacak müsabakayı beklemeye başlayan mavi beyazlılar bu zorlu maçı kazanıp taraftarlarına armağan etmek istiyor.

Aydın amatör lig müsabakalarında ikinci olarak Play Off oynamaya hak kazanan İsabeyli Şırlanspor, Aydın Adnan Menderes Stadyumunda Çine Madranspor karşına çıkacak. Galip gelecek takım önümüzdeki yıl Bölgesel Amatör Lig'de oynamaya hak kazanacak. Zorlu bir sezonun ardından böylesine hayati bir maça odaklandıklarını söyleyen İsabeyli Şırlanspor Teknik Direktörü Rahmi Çapkın, takımına güvendiğini, bu maçtan mutlak galibiyet beklediklerini söyledi.

Hafta içinde bütün taktik provaları gol üzerine oluşturduklarını ifade eden Çapkın, 90 dakika rakiplerine üstünlüklerini kabul ettirip gol yemeden atmaya çalışacaklarını belirtti. Öte yandan, yarın saat 16.00'da oynanacak maç için İsabeyli'de herkes maç saatini beklemeye başladı. Yaklaşık on otobüsle Aydın'a çıkartma yapmaya hazırlanan mavi beyazlı taraftarlar takımlarının

(BAL) Bölgesel Amatör Ligi hak ettiğine inanıyor.

Bu arada, önceden belirlenmiş bir program nedeniyle böylesine önemli bir maçta takımının başında bulunamayacak olan İsabeyli Şırlanspor ve aynı zamanda İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, bütün bir sezon boyunca takımlarını destekleyen herkese teşekkür ederek, takımına güvendiğini söyledi. Galip gelmeleri halinde teknik ekip ve futbolculara sürpriz bir pirim düşündüklerini kaydeden Erim, " İsabeyli'de yaşayan herkes onlardan güzel bir sonuç bekliyor. Gerek tesisleşme ve gerekse futbola ilgi nedeniyle Şırlanspor BAL ligine özel bir hava katacak. Bizim hedefimiz 3. Lig. Bunu da başaracak güçteyiz" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsabeyli Menderes Çine Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title