Haberler

İş Yerinde Silahlı Kavga: 12 Yaşındaki Çocuk Kaza Kurşunu Yaralandı

İş yerinde silahlı kavga: 12 yaşındaki çocuk kaza kurşunu yaralandıESKİŞEHİR - Eskişehir'de av tüfeği ve bıçağın kullanıldığı kavgada 1'i çocuk olmak üzere 3 kişi yaralandı.

İş yerinde silahlı kavga: 12 yaşındaki çocuk kaza kurşunu yaralandı

ESKİŞEHİR - Eskişehir'de av tüfeği ve bıçağın kullanıldığı kavgada 1'i çocuk olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre olay, Odunpazarı ilçesine bağlı Yenidoğan Mahallesi Köksal Sokak'ta gerçekleşti. Bir oto tamir atölyesinde çalışan Avşar D. ile iş yerine gelen Emrah Y. arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi ile Avşar D, kendisine bıçakla yaralayan Emrah Y'ye av tüfeğiyle ateş edip olay yerinden kaçtı. Açılan ateş sonucu Emrah Y. ile olay yeri yakınlarında bulunan 12 yaşındaki Hasan Ç. yaralandı. Yaralanan Hasan Ç. ile Emrah Y., 112 Acil Servis ekipleri tarafından Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Emrah Y. ile Hasan Ç'nin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, bıçakla yaralanan Avşar D. ise tedavi için gittiği Yunus Emre Devlet Hastanesinde gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Odunpazarı Yenidoğan Eskişehir 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title