Haberler

Ortağını öldürdü! İyi halden 15 yıl hapis cezası aldı

Güncelleme:

Kutlamaları kavgaya dönüşen kahvehane işletmecilerinin sonu kötü bitti. İş ortağını öldüren sanık, iyi hal indirimi alarak 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Geçen yıl 4 Eylül'de Antalya'nın Kepez ilçesi Sütçüler Mahallesi'nde meydana gelen olayda, kahvehane işletmecileri Halil Kuş ve Mustafa Adıgüzel, biten kredi borçları için kutlama yapmaya başladı. Kutlamalarında alkol almaya başlayan iki ortak, kutlamayı bir süre sonra küfürle başlayan tartışmaya ardından ise kavgaya dönüştürdü.

Kavganın büyümesi üzerine Mustafa Adıgüzel, ortağı Halil Kuş'u göğsünden ve boynundan olmak üzere 2 defa bıçakladı. Kuş, olay yerinde hayatını kaybederken sanık Adıgüzel, karnından aldığı yara nedeniyle Kepez Devlet Hastanesi'ne götürülerek, tedavi altına alındı.

Tedavinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen Adıgüzel, olay anında yanlarında bulunan F.B'nin de ifadesinin alınmasıyla çıkarıldığı adliyece tutuklandı.

Sanık iyi halden indirim aldı! Ceza 15 yıla indirildi

Motosiklet hırsızlığı ve trafik güvenliğini tehlikeye düşürme suçlarından da adli kaydı bulunan sanık Adıgüzel, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı 1. Ağır Ceza Mahkemesince kasten adam öldürme suçu sebebiyle yürütülen davada son kez hakim karşısına çıktı. Adıgüzel'in SERBİS aracılığıyla katıldığı dava salonunda, öldürülen Kuş'un avukatı ve yakınları da hazır bulundu.

Olayın kameraların görüş açılarının hesap edilerek gerçekleştiğini ve olayda tasarlama olduğunu ifade eden şikayetçi avukatı, sanığın ağırlaştırılmış ömür boyu hapsini talep ederken, duruşma savcısı da mütalaasında Adıgüzel'in kasten öldürme suçundan ömür boyu hapis cezası ile yargılanmasını istedi.

Olayın meşru müdafaa sonunda gerçekleştiğini ve ilk bıçak darbesinin maktulden geldiğini belirten sanık avukatı ise Mustafa Adıgüzel'in pişman olduğunu, olayların böyle gelişmesini istemediğini ifade etti.

Tarafları dinleyen mahkeme heyeti, olayda kasten öldürme ve tasarlama unsurlarının olmadığını dile getirerek, sanığın iyi hal indirimiyle birlikte 15 yıl hapis yatmasına karar verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Adıgüzel Devlet Hastanesi Antalya Eylül Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title