Haberler

Yaşlı Adam, Aşkına Karşılık Vermeyen Genç Kadını Kurşun Yağmuruna Tutup İntihar Etti

Güncelleme:

Adapazarı'nda, aşık olduğu kadından karşılık bulamayan 71 yaşındaki adam, aşık olduğu genç kadını kurşun yağmuruna tuttuktan sonra intihar ederek yaşamına son verdi.

Adapazarı'nda, bir iş merkezinde gece bekçiliği yapan Hilmi Özbucak (71), aşık olduğu Fatma Gürdal'ı (31) kurşun yağmuruna tuttuktan sonra intihar ederek yaşamına son verdi. Ağır yaralanan Fatma Gürdal tedavi altına alındı.

YAŞLI ADAM, 31 YAŞINDAKİ KADINI KURŞUN YAĞMURUNA TUTTU

Olay, Adapazarı Karaman Mahallesi'nde bir iş merkezinde meydana geldi. İş merkezinde gece bekçisi olarak görev yapan Hilmi Özbucak, iddiaya göre aynı iş merkezinde bir dükkanda çalışan Fatma Gürdal'a karşılıksız aşık oldu. Hilmi Özbucak, Fatma Gürdal ile tartıştı. Hilmi Özbucak, tartışmanın ardından koşarak kaçmak isteyen Fatma Gürdal'ı tabancası ile kurşun yağmuruna tuttu.

YAŞLI ADAM, İNTİHAR ETTİ

Hilmi Özbucak daha sonra tabancayı kendisine çevirip ateşleyerek intihar etti. Hilmi Özbucak yaşamını yitirirken, kurşunların isabet ettiği Fatma Gürdal yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil ekibi yaralanan Fatma Gürdal'ı Yenikent Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücuduna 5 kurşun isabet ettiği öğrenilen Gürdal'ın yoğun bakımda tedavisi devam ediyor.

Hilmi Özbucak'ın cesedi olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü Otopsi Merkezine kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri, saldırının meydana geldiği iş merkezinde incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adapazarı Karaman 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (53)

Melda:

Bu nasil bi rezalet? Karsiliksiz Ask yasiyor, bide Kadini öldürüyor. Yazik bu Memleketin düstügü haline. iyikide kendini öldürmüs. Böyle Pisliklerin yasama Hakklari olamasi lazim. Allah islah etsin kadina kalkan ellere!

87
4
yanıtYanıtla
Kibar Bir Bey:

Melda Hanım rezalete hiç gerek yok tanışabiliriz isterseniz ?

yanıt8
yanıt25
hacı....:

ardaki 40 sene fark . . . borumu. . . hayal kurmuş. . gerçek sanmış. . .

63
3
yanıtYanıtla
KUBRA:

AZGIN TEKE YOK ARTIK ULAN BEN 31 YAŞINDAYIM BABAM 70 OHA BE KIZ KARSILIK DA VERMEMİŞ BÖYLE ÇOK MANYAK VAR ORTALIKTA

yanıt71
yanıt2
Adınızı Yazın:

Dayı kömürün bol olsun yüksek ateşte yanasın

31
4
yanıtYanıtla
Cem:

Ulan torunun yaşında be!! Bi de karşılık mı bekliyordun şeref yoksunu. İnşallah kurtulur kadın

28
1
yanıtYanıtla
:

71 yaşında istesede aşk yaşayamaz anlayan anladı :)

21
5
yanıtYanıtla
Sami:

Torunu yaşında karıya sarkmış dede. yazık yazık ayıp ayıp. senin sadece allah sahibine bağışlasın demen lazım.

26
0
yanıtYanıtla
Külyutmaz:

Bu milletin ihtiyarları bu haldeyse toplumun geldiği yer maalesef tarif edilemez kötü demektir.ihtiyarları bu halde olan bir millet çökmüş demektir

23
1
yanıtYanıtla
Bunak:

Aynen doğrudur oğlum külyutmaz:)

yanıt6
yanıt0
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title