Haberler

İş-kur, Yaşlı ve Özürlüler İçin Taşınıyor

Zonguldak'ta Gazipaşa Caddesi'nde Bulunan 4 Katlı Binanın 3. ve 4. Katlarında Hizmet Veren Türkiye İş Kurumu Zonguldak İl Müdürlüğü'nün, Yaşlı ve Bedensel Engelli Vatandaşların Zorlanmaları Nedeniyle Yeni Bir Binaya Kiracı Olarak Taşınacağı Bildirildi.

Zonguldak'ta Gazipaşa Caddesi'nde bulunan 4 katlı binanın 3. ve 4. katlarında hizmet veren Türkiye İş Kurumu Zonguldak İl Müdürlüğü'nün, yaşlı ve bedensel engelli vatandaşların zorlanmaları nedeniyle yeni bir binaya kiracı olarak taşınacağı bildirildi.

Türkiye İş Kurumu Zonguldak İl Müdürü Cemal Yiğit yaptığı açıklamada, Gazipaşa Caddesi'nde bulunan müdürlük binasının, PTT'nin arka tarafında bulunan Meşrutiyet Mahallesi Yeni Sokakta'ki binanın 1 ve 2. katlarına taşınmaya başladığını söyledi.

Bedensel engelli ve yaşlı insanların merdiven problemi nedeniyle kuruma gelmelerinde sıkıntılar yaşanması nedeniyle yeni binaya taşınacaklarını ifade eden Cemal Yiğit, "Bedensel engelli ve özürlü vatandaşlar ile yaşlı insanlarımız, şuan bulunduğumuz binada merdiven nedeniyle sıkıntı yaşıyordu. 3. ve 4. kata çıkana kadar bazı sağlık problemi bile yaşayabiliyorlardı. Bu nedenle onların hareket kabiliyetini düşünerek, yeni bir binaya taşınmaya karar verdik. Taşınma işlemlerine başlandı. Yeni binamızda ilk katta olmamıza rağmen, özürlü vatandaşlarımız için merdivenlerin yanında tekerlekli sandalyenin de geçebileceği bir rampa da yaptırdık" dedi.

Cebeci, 1 hafta içinde taşınma işleminin tamamlanacağını ve yeni binada hizmet vermeye başlayacaklarını ifade etti.

(SD-AK)

08.01.2007 17:15 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title