Haberler

İş Güvenliği Karavanında Bilgilendirme Miniklerden

BOLU Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulan İş Sağlığı Güvenliği Karavanı'ndaki minik öğrenciler, öğrencileri ve vatandaşları iş güvenliği konusunda bilgilendiriyor.

Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı Güvenliği Birimi tarafından oluşturulan proje kapsamında sürdürülebilir iş sağlığı ve güvenliği oluşturmak, topluma iş sağlığı ve güvenliği bilincini aşılamak, öğrencilere çalışma alanı yaratmak ve uygulamalı bir şekilde iş sağlığı ve güvenliği hakkında bilgilendirmek amacıyla bir karavan oluşturuldu.

Karavan; yangın, ergonomi, mutfak güvenliği, inşaat güvenliği, alanlarında uygulamalı olarak Bolu sokaklarını ve okul bahçelerini geziyor. Bu yıl eğitim öğretim döneminde ilkokul ve anaokul öğrencilerinin ziyaretine açık olacak karavan ayrıca önemli gün ve şenliklerde vatandaşlara da hizmet verecek. Ayrıca karavanın içinde oluşturulan bilgilendirme maketleriyle minik öğrenciler vatandaşlara bilgi veriyor.

Bolu Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, karavanın Türkiye'de bir ilk olduğunu ifade ederek, "Bu karavanda öğrencilerimiz daha çok güvenlik konusuna ilgi çekiyorlar. Anaokullarında, ilkokullarda, ortaokullarda ve liselerde güvenliği çok önemsiyoruz. Önce güvenlik, sonra eğitim diyoruz. O nedenle küçük çocuklarımızın önlerinde uzun bir hayat var. Dolayısıyla okul içinde herhangi bir kazaya maruz kalmaları için böyle çalışmalar yaparak dikkat çekiyoruz. Sadece okullarımızda değil, diğer işyerlerinde de çalışanların iş güvenliğinin iyi olması noktasında bir farkındalık çalışması yapıyoruz. Türkiye'de ilk defa düzenlenen karavan bu. Diğer illere de örnek olmasını istiyoruz. Öğrencilerimiz buraya gelerek bu karavanı ziyaret ederek burada eğitimler alıyor. Bu eğitimler de farkındalık oluşturuyor" dedi. - Bolu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bolu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title