Haberler

İş Gayrimenkul Kredi Notunu Yükseltti

Uluslararası Derecelendirme Kuruluşu Fitch Ratings, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ulusal Uzun Vadeli Kredi Notunu A+(tur)'a Yükselterek, Kredi Notunun Görümünü Pozitif Olarak Belirledi.

Uluslararası derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın ulusal uzun vadeli kredi notunu A+(Tur)'a yükselterek, kredi notunun görümünü pozitif olarak belirledi.

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan İMKB'ye gönderilen açıklamada, Fitch Ratings'in şirketin A(Tur) olan ulusal uzun vadeli kredi notunu A+(Tur)'a yükselttiği bildirildi. Açıklamada, kredi notunun görümünün ise pozitif olarak belirlendiği kaydedildi.

Fitch Ratings'in, İş Gayrimenkul'ün kredi notunu artırma nedeninin, şirketin sürdürülebilir, sağlıklı ve istikrarlı kiralama gelirlerinin etkili olduğu ifade edilen açıklamada, kredi notunun pozitif olarak belirlenmesinde de, gayrimenkul portföy değerinin artmaya devam ederek, 2001 yılından bu yana gayrimenkul sektöründe gözlenen sürdürülebilir büyüme sürecinin yansımasının göz önünde bulundurulduğu kaydedildi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title