Haberler

İş Dünyası Kızılay'a Kurban Bağışı İçin Yarışta

Türkiye’nin tüm dünyadaki mazlum ve mağdurlara uzanan merhamet eli olan Türk Kızılayı’nın kurban kampanyasına, Adana’da vatandaşların yanı sıra iş dünyasının da destekleri sürüyor.

Türkiye'nin tüm dünyadaki mazlum ve mağdurlara uzanan merhamet eli olan Türk Kızılayı'nın kurban kampanyasına, Adana'da vatandaşların yanı sıra iş dünyasının da destekleri sürüyor.

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, Kızılay'ın "Kurban bereketi yıl boyu sürsün" sloganı ile gerçekleştirdiği "Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası"na Adana'da ilgi artarak devam ediyor. İş dünyası ise bağışta adeta yarışıyor. Kampanyanın başladığı günden bu yana birçok meslek grubundan sanayici, iş adamı ve esnaf, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için kurbanlarını Kızılay'a bağışladı. Efes Kuyumculuğun sahibi Bülent Dalyan, Ortadoğu Hastanesi sahibi Dr. Halis Bayrak, Kısmet Oto sahibi Ahmet Çolak ve Yaldız Otomotiv sahibi Filiz Yaldız, Bozkurtlar inşaat sahibi Ahmet Bozkurt da kurban vekaletini Kızılay'a veren iş dünyası temsilcileri arasında yerlerini aldılar.

Kurban ibadetinin güvenilir eller aracılığıyla yapılmasının önemine işaret eden bağışçılar, bu yüzden Kızılay'ı tercih ettiklerini ifade ederken, kurbanlarını hem yurt içi hem de yurt dışında muhtaçlara ulaştırdığı için Türk Kızılayı'na teşekkür ettiler.

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, kurban ibadetinin ehil eller aracılığıyla yapılmasının önemine dikkati çekerek, "Kurbanını Türk Kızılayı'na bağışlayanların içi rahat. Çünkü biliyorlar ki kurbanları tüm dini vecibelere uygun şekilde kesiliyor ve amacına uygun olarak, dünyanın dört bir yanında ihtiyaç sahiplerinin sofralarına ulaşıyor" dedi.

Türkiye'nin merhamet eli Türk Kızılayı'na bağışta bulunarak gönüllerde kandil yakan bağışçılara teşekkür eden Saygılı, kurban bağışlarının arife gününe kadar kabul edileceğini belirtti.

Hayırseverlerin bağışladığı kurbanlar, dini vecibelere uygun şekilde kesimi yapıldıktan sonra kavurma şeklinde konserve haline getirilerek, yıl boyunca yurt içinde ve yurt dışında birçok noktada ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türk Kızılayı Türkiye Kızılay Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title