Haberler

İş Bulamayınca Geri Gönderildiler

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Sığınmacıların ormanlık alandan çıkarılması ve otobüslere bindirilmesi İş bulamayınca geri gönderildiler- Antalya'dan Muğla'nın Seydikemer ilçesindeki seralarda iş bulmak amacıyla geldikleri belirlenen 130 Suriyeli sığınmacı iş bulamayınca Antalya'ya geri gönderildi Seydikemer ilçesine iş bulmak için gelen 130 Suriyeli sığınmacı, iş bulmayınca Antalya'ya gönderildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Sığınmacıların ormanlık alandan çıkarılması ve otobüslere bindirilmesi İş bulamayınca geri gönderildiler- Antalya'dan Muğla'nın Seydikemer ilçesindeki seralarda iş bulmak amacıyla geldikleri belirlenen 130 Suriyeli sığınmacı iş bulamayınca Antalya'ya geri gönderildi Seydikemer ilçesine iş bulmak için gelen 130 Suriyeli sığınmacı, iş bulmayınca Antalya'ya gönderildi. Sarıyer Mahallesindeki ormanlık alanda ellerinde valiz olan bir grubu gören vatandaşlar durumu, Seydikemer Jandarma Karakol Komutanlığı'na bildirdi.İhbarı değerlendiren jandarma ekipleri, ormanda gruplar halinde bekleyen 130 sığınmacı ile görüştü. Antalya'dan Seydikemer ilçesindeki seralarda çalışmak için geldikleri öğrenilen sığınmacıların iş bulamadıkları için geceyi ormanda geçirdikleri anlaşıldı.Ormandan jandarma eşliğinde güvenli bir alana yönlendirilen sığınmacılar işlemler için bir süre ormanlık alandaki ağaç gölgelerinde bekletildi.Pek çoğu çocuklu ailelerden oluşan sığınmacılar, işlemlerinin ardından otobüslerle Antalya'ya geri gönderildi.

Kaynak: AA / Güncel

Seydikemer Antalya Sarıyer Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title