Haberler

İş Bankası'ndan Yeni Kampanya

İş Bankası, Müşterilerine Özel, 15 Mart - 4 Nisan Tarihleri Arasında Hediye Kampanyası Düzenliyor.

Bu kampanya ile İş Bankası müşterileri notebook, cep telefonu ve Led TV gibi, birbirinden güzel hediyeler kazanabilecek.

15 Mart-4 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek kampanya dahilinde çekilişe katılacak İş Bankası müşterilerini birinci hafta 30 iPhone, ikinci hafta 20 notebook, üçüncü hafta ise 20 Led TV kazanma şansı bekliyor.

İş Bankası müşteri numarası ve interaktif bankacılık şifresiyle İnternet Şubesi, İşWap (Wap Şubesi) veya İşCep'e belirtilen tarih aralığında giriş yapmak kampanyaya katılmak için yeterli olacak.

Banka müşterileri kampanya dönemi boyunca İnternet Şubesi'ne giriş için bir, İşWap (Wap Şubesi) veya İşCep'e giriş için bir olmak üzere her hafta en fazla iki, kampanya kapsamında ise en fazla altı çekiliş hakkı kazanabilecekler.

"İnteraktif Şifre"si olmayan müşteriler ise isbank.com.tr'de yer alan "Anında Şifre" uygulamasını kullanarak, 444 02 02 numaralı Çağrı Merkezimizden veya Bankamatiklerimizden kolayca şifre alıp çekilişe katılabilecek. Kampanya sayesinde internet ve cep telefonuyla işlem yapan İş Bankası müşterileri hem zamandan tasarruf edecek, hem hediye kazanma şansına sahip olacak.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title