Haberler

İş Bankası Müşterilerine Ogs'de Yüzde 20 İndirim

Türkiye İş Bankası, Müşterilerine Otomatik Geçiş Cihazı Hizmeti Vermeye Başladı. Ogs Hizmetinden Faydalanacak Olan İş Bankası Müşterilerine Köprü ve Gişe Geçişlerinde Yüzde 20 İndirim Yapılacak.

Türkiye İş Bankası, müşterilerine Otomatik Geçiş Cihazı (OGS) hizmeti vermeye başladı. OGS hizmetinden faydalanacak olan İş Bankası müşterilerine köprü ve gişe geçişlerinde yüzde 20 indirim yapılacak.

Türkiye İş Bankası tarafından yapılan yazılı açıklamada, İş Bankası'nın otoyol ve boğaz köprüleri gişelerinden nakit kullanmadan ve indirimli geçişini sağlayan Kartlı Geçiş Sistemi'den (KGS) sonra OSG hizmeti de vermeye başladığı belirtildi. Açıklamada, İş Bankası müşterilerinin OGS cihazlarını tüm İş Bankası Şubelerinden ve İnternet Şubesi'nden alabileceği kaydedildi.

OGS hizmetinden faydalanacak olan İş Bankası müşterilerinin köprü ve gişe geçişlerinde yüzde 20 indirimden faydalanabileceğinin altı çizilen açıklamada, şöyle denildi:

OGS CİHAZLARI KREDİ KARTI İLE ÇALIŞACAK

"Otoyol ve köprülerin bulunduğu yerleşim birimlerinde yer alan İş Bankası şubelerine başvuran müşteriler, OGS cihazlarını hemen alıp kullanmaya başlayabilecek. İnternet Şubesi'ne ya da otoyolların bulunmadığı piyasalarda yer alan şubelere başvuran müşterilerin OGS cihazları ise kurye aracılığı ile adreslerinde teslim edilecek. OGS cihazları, Maximum Kart'a ya da İş Bankası hesabına bağlı olarak çalışacak ve OGS kullanıcıları cihazda yüklü tutarın tükenip tükenmediğine ilişkin endişe taşımadan geçişlerini hızla ve güvenle yapacak."

İş Bankası'nda Ek Hesabı bulunmayan ve İş Bankası kredi kartı sahibi olmayan müşterilerden ise teminat bedeli alınacağı vurgulanan açıklamada, OGS cihazının 40 YTL olduğu ifade edildi. Açıklamada, "Oldukça küçük ve şık yeni nesil cihazlar olan İş Bankası OGS cihazları, aracın ön camına kolaylıkla monte edilebilme özelliğine sahip. Yapılan tüm geçişler ve cihaza yapılan tutar yüklemeleri, İş Bankası İnternet Şubesi'nden kolaylıkla izlenebilecek. Talep eden müşterilere ise detaylı ekstreler de gönderilecek" denildi. (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title