Haberler

İş adamlarından köy çocuklarına yardım eli

Güncelleme:

İş adamlarından köy çocuklarına yardım eliBİTLİS - İstanbul'daki Bitlisli iş adamları, köy okullarındaki ihtiyaç sahibi 150 çocuğa mont, bot, bere ve eldiven dağıttı.

İş adamlarından köy çocuklarına yardım eli

BİTLİS - İstanbul'daki Bitlisli iş adamları, köy okullarındaki ihtiyaç sahibi 150 çocuğa mont, bot, bere ve eldiven dağıttı.

İstanbul'daki Bitlisli iş adamlarından Sinan Aslan ve Mehmet Selam Uyanık, memleketleri Bitlis'in Hizan ilçesindeki çocukları unutmayarak 150 öğrenciye kışlık mont, bot, bere ve eldiven yardımında bulundu. Bazı nedenlerden dolayı 26 yıl önce İstanbul'a göç etmek zorunda kaldıklarını söyleyen Hizanlı iş adamı Sinan Aslan, "İstanbul'daki çalışmalarımızdan sonra 2014'te kendi şirketimizi kurduk. Bizler de İstanbul'daki ticari faaliyetlerimiz büyüdükçe tabi ki gittiğimiz bu yerleri ve kardeşlerimizi unutmadık. Bizler de bu topraklarda doğup büyüdük. Hedefimiz burada 'çocuklar üşümesin' kampanyası ile başlattığımız projeyi sürdürmek. Sesimizi tüm Türkiye'ye duyurmak istiyoruz ve hedefimiz tüm ihtiyaç sahibi çocuklara ulaşarak onları giydirmek. Biz bunu başaracağımıza inanıyoruz. Bugün Bitlis'in Hizan ilçesinde start verdik. Yaklaşık 150 öğrenciyi giydirdik. Hedefimiz bin 550 öğrencimizi giydirmek. Sadece kıyafetle ilgili bir yardım düşünmüyoruz. Öğretmenlerimizin de okul ihtiyaçlarında bizlere bilgi vermeleri dahilinde okul ve öğrencilerimizin her zaman ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı olacağız. Buraya gelen öğretmen arkadaşlarıma da canı gönülden teşekkür ediyorum. Projemize destek veren Mehmet Selam Uyanık Beyefendiye de teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Bitlis Hizan Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title