Haberler

İş Adamları Mehmet Ağar'ı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Koç, Türk Hava Sporları Federasyonu Asbaşkanı Cümbüş ve ünlü moda tasarımcısı Serdar Candar, Mehmet Ağar'ı ziyaret etti.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Türk Hava Sporları Federasyonu Asbaşkanı Abidin Serdar Cümbüş ve ünlü moda tasarımcısı Serdar Candar, Susurluk davası kapsamında onanan cezasını Yenipazar K-1 Tipi Kapalı Cezaevi'nde çeken Mehmet Ağar'ı ziyaret etti.

Susurluk davası kapsamında Yargıtay tarafından onaylanan hapis cezasını Yenipazar'da çeken İçişleri eski Bakanı ve Demokrat Parti (DP) eski Genel Başkanı Mehmet Ağar'ı, bugün de Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ve iş adamı Abidin Serdar Cümbüş ile moda tasarımcısı Serdar Candar ziyaret etti. Ağar'ı ziyaretten önce Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı'nı ziyaret eden ve izin alan Mustafa Koç ile iş adamları, daha sonra birlikte Yenipazar K-1 Tipi Kapalı Cezaevi'ne gelerek Mehmet Ağar ile görüştü.

EN UZUN ZİYARET OLDU

25 Nisan 2012 tarihinde cezaevine teslim olmasının ardından birçok ünlü futbolcu, yönetici, iş adamı ve siyasinin ziyaret ettiği Mehmet Ağar'a en uzun ziyaret, Koç ve arkadaşlarının ziyareti oldu. Saat 11.55'te Ağar'ı ziyaret etmek için cezaevine gelen Mustafa Koç, Abidin Serdar Cümbüş ve Serdar Candar, yaklaşık 1 saat 20 dakika içeride kaldıktan sonra saat 13.15'te çıkış yaparak gazetecilerin sorularına imkan vermeden araçlarına bindiler. Sadece Ağar'ın sağlığının iyi olduğunu ifade eden Mustafa Koç'un, Köşk'te iş adamı arkadaşları ile öğle yemeği yiyeceği, buraya inecek helikopterle İzmir'e gideceği öğrenildi.

Öte yandan, Yenipazar Cezaevi'nde her geçen gün gözle görülür şekilde değişim gerçekleşiyor. Çevre düzenlemesi, çevre duvarları, tel örgüler ve kameralar ile yenilenen Yenipazar K-1 Tipi Kapalı Cezaevi'nde, son olarak ise giriş bölümüne zincirli giriş koridorları yapıldığı görüldü. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Koç Holding Mehmet Ağar Yenipazar Susurluk Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title