Haberler

İş Adamı, Çocuklarının 2 Farklı Erkekten Olduğunu Öğrenince Hayatı Alt Üst Oldu

Güncelleme:

Almanya'da eşinden boşanan iş adamı şüpheleri üzerine yaptırdığı DNA testinde 2 çocuğun farklı 2 erkekten olduğunu öğrendi. Hayatının şokunu yaşayan iş adamı, çocukları nüfusundan düşürdü.

Almanya'da yaşayan iş adamı Y.E. (32), eşi B.E.'den boşandıktan sonra 2 çocuğu için 'soybağının reddi' davası açınca hayatının şokunu yaşadı. Davada 6 ve 8 yaşındaki kardeşlere yapılan DNA testinde, yıllardır büyüttüğü çocukların Y.E.'den değil; farklı 2 erkekten olduğu ortaya çıktı. Alman yasalarına göre, 2 çocuğu evlatlıktan çıkaran Y.E., Türk yasalarına göre de çocukların nüfusundan düşürülmesi için tenfiz davası açtı.

2 ÇOCUK SAHİBİ ÇİFT ANLAŞAMAYINCA BOŞANDI

Almanya'nın Frankfurt kentinde yaşayan ve hazır gıda ürünleri ticareti yapan iş adamı Y.E., kendisiyle aynı yaştaki B.E. ile 2007 yılında hayatını birleştirdi. Zaman içinde çiftin anlaşmazlıkları, 2 çocuğun dünyaya gelmesine rağmen artınca, evlilikleri uzun sürmedi. Frankfurt Mahkemesi'nce, açılan davada çiftin boşanmalarına karar verildi.

ÇOCUKLARI İÇİN 'SOYBAĞININ REDDİ' DAVASI AÇTI

Boşanma davası kararının kesinleşmesinden sonra Y.E., çocuklarıyla ilgili duyduğu birtakım iddialar üzerine bu kez de 'soybağının reddi' için yine Frankfurt'ta dava açtı. Açılan dava sonrasında mahkeme heyetinin kararıyla 6 ve 8 yaşında olan 2 çocuk için DNA testi yapıldı.

DNA TESTİYLE ÇOCUKLARIN ONDAN OLMADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Testin sonuçları ise Y.E. ve ailesini olduğu kadar mahkeme heyetini de şaşkına çevirdi. Test sonrasında, yıllarca evladı olarak bakımlarını üstlendiği ve sevgiyle büyüttüğü 2 çocuğun Y.E.'den değil; farklı 2 erkekten olduğu saptandı.

ALMAN YASALARINA GÖRE ÇOCUKLARI, NÜFUSUNDAN DÜŞTÜ

Ortaya çıkan bu gerçek üzerine mahkeme, Almanya yasalarına göre, çocukların Y.E.'nin nüfusundan düşürülmesine karar verdi. Çocuklar da anneleriyle birlikte hayatlarını sürdürmeye başladı.

TÜRKİYE'DE ÇOCUKLAR, MİRASÇISI OLDUĞU İÇİN TEKRAR DAVA AÇTI

Alman yasalarına göre, hem eşinden boşanan hem de çocukları için 'soybağının reddi' kararı çıkaran Y.E., Türk yasalarına göre de çocukların halen kendi üzerinde ve mirasçısı olarak görülmesi nedeniyle harekete geçti.

TÜRKİYE'DE DE ÇOCUKLAR NÜFUSUNDAN DÜŞTÜ

Y.E. adına avukat Ayşe Esra Ünlü Polat, aile mahkemesi sıfatıyla Çeşme Asliye Hukuk Mahkemesi'ne 'tenfiz' davası açtı. Dava sonrasında hem boşandığı eşi B.E.'nin hem de 2 çocuğun, Türkiye'deki yasalara göre de Y.E.'nin nüfusundan düşmüş olacağı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Frankfurt Türkiye Almanya 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (51)

Kral Çıplak:

Kadın hakları örgütleri neden sesiniz çıkmıyor şimdi bu adam bu kadını öldürse kadınlar katlediliyor diye eylem yaparsınız.

39
7
yanıtYanıtla
Emekli:

laynn ikide bir bozuk plak gibi cikip ayni sözleri tekrarlama boos boosda konusma gerzek okuduguna yorum yap tabiki o beyin varsa ki hiic sanmamm

yanıt0
yanıt0
cosmos:

benimde başka kadından kızım var şu an büyüyor kadın yalvardı bana bir çocuk ver ne olur senden çocuk istiyorum şimdi bakıyorum fotoğraflarına çok cici olmuş kızım nede olsa büyüyünce gelir bende çocuk çok mühim değil

1
44
yanıtYanıtla
Yildiz:

EMEKLI Ben turkiyede boyle seyler olmuyor diye bisey yazmadim bikere sirf almanya diyede degil, her ulkede oluyordur boyle carpik iliskiler ihanetler. Evet bir kadinim ama boyle bir konuda hemcinsime ne diye destek olayim, bugun o yapar yarin coluk cocuguda o zihniyete alisacak boyle bi ortamda yetisirlerse. Bu olay simdi patlaklik vermis olsada yada ileride olsaydi bu cocuklar bu gercekleri birgun ogrenecek ve adam gibi onlarda sok olurlar kabul edemezler buyuk ihtimal. kisilik bozukluklar boyle durumlardan olusuyor genclerde.Bunu yapan erkeklerde var sonucta evliyken karisina ihanet edip baskasindan cocugu olan. Her iki tarafida desteklemem bu konuda, insanlarin her konuda ayarlari bozulmus diye erkek ve kadinlara anlaminda yazmistim. evlilikte biseyler yurumuyorsa bosanmak gerekir, seviyeli ayrilip dogru yoldan sasmadan ornek olmak onemli. kocasinda hata olsa bulamadiklarini baskasinda ariyacaksa bosandiktan sonra yeni iliskiye baslamali. Kusura bakmayin bu durum empati kurulacak bi durum degil. sadece adama degil cocuklarinada yanlis yapti bu kadin belki gercek babalari sahip cikmadi ogrenince bilemeyiz ama bi taraftanda gercek babalari olmayan bi adama akillari ermeden baba dedirtmis oldu onlarida kandirmis oluyor.

35
0
yanıtYanıtla
Kral Çıplak:

Kadın hakları örgütleri neden sesiniz çıkmıyor şimdi bu adam bu ors öldürse kadınlar katlediliyor diye eylem yaparsınız böyleleri katledilmeyi haketmiyor mu yani?

26
4
yanıtYanıtla
Sustuklarıma Say:

Bak sen 100 kadından 25 bu tür şerefsizlik yapıyor yapan kişiye ölüm diyorsun peki 100 erkekten 85 bu şerefsizliği yapıyor onlar için neyi yapmamızı uygun görürsün acaba

yanıt8
yanıt2
KONUSTA DUYALIM :

SUSTUKLARIMA SAY '' A CEVAP : SEN NEREDEN BİLİYORSUN DA ORAN VERİYORSUN. KRAL ÇIPLAK SANA SORU SORMUS SEN SADECE SORUYA CEVAP VER. O KADAR PİSLENMİŞİZ Kİ TOPLUM OLARAK KADIN YAPTIĞINDA CEVAP BİLE VEREMEZ BİR HALE BÜRÜNMÜŞÜZ.

yanıt0
yanıt0
Sustuklarıma Say:

Konuşta Duyalım'' cevap arkadaş sen dünya dışındamı yaşıyorsun etrafına bir bak adamın aldatmasından dolayı ayrılan kadınlarımız var kadınların yüzde 25 yapıyorsa erkeklerin yüde 85 aldatıyor gözlerini aç ve etrafına bir bak hatta arkadaş cevrene bir bak derim

yanıt2
yanıt2
Sustuklarıma Say:

Konuşta duyalım senin kadar daha pislenmedik

yanıt0
yanıt1
fb:

En güzelini yapmış , Şimdi arasında hatun çocukların babalarını bulsun.

23
0
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title