Haberler

İş Adamı Saran, Ölen Arkadaşı İçin Spor Salonu Yaptırdı

İş adamı Sadettin Saran, ölen arkadaşı için spor salonu yaptırdı.

İş adamı Sadettin Saran, ölen arkadaşı için spor salonu yaptırdı.

Saran'ın Kahramanmaraş Ticaret Meslek Lisesi'nde yaptırdığı ve 3 yıl önce trafik kazasında kaybettiği arkadaşı Ertuğ Kurtoğlu'nun adı verilen salon, hizmete açıldı.

Saran, açılış töreninde yaptığı konuşmada, her zaman memlekete katkı sağlamak ve fark yaratmak için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Ülkede yetişen genç neslin, memleketin en büyük varlığı olduğunu vurgulayan Saran, "Bu düşünceyle en fazla yatırımı çocuklarımıza yapıyoruz. Bugün burada ülke genelinde yaptırdığım onuncu spor salonunu açıyoruz. İnşallah bundan sonra da nicelerini açarız. Bugün 7 bin öğrenci, yaptırdığımız spor salonlarını kullanıyor. Küçük de olsa gençlerimizin hayatında fark yaratmak istiyoruz" dedi.

Saran, merhum arkadaşı Ertuğ Kurtoğlu'nun adını doğum yeri Kahramanmaraş'ta yaşatmak istediğini, arkadaşını iyi bir evlat, iyi bir arkadaş olarak anmaya devam edeceklerini kaydetti.

-Vali Kocatepe-

Vali Şükrü Kocatepe de Kahramanmaraş'ın ata sporu güreşte Avrupa ve dünya şampiyonu güreşçiler yetiştirdiğini anımsattı.

Kahramanmaraş'ın, sporda aldığı başarılarla kendisini hissettirdiğini dile getiren Kocatepe, "Bu spor tesisi bize hiç ummadığımız bir zamanda müjdelendi. Salonumuz, çok değerli ve ülkemizin gurur kaynağı, gerçek sporsever, vatansever iş adamımız Sadettin Saran tarafından yapıldı. Bu tesis bize çok büyük imkan sağladı. Spor alanında gençlerimizin ihtiyaçlarını karşıladı" diye konuştu.

Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil ise spor tesisini Kahramanmaraş'a kazandıran Saran'a teşekkür ederek, "İnşallah yavrularımız kışın çamurda ve soğukta spor yapmak yerine bu güzel tesislerde spor yaparlar" dedi.

Konuşmaların ardından salonun açılışı gerçekleştirildi.

Öte yandan, Fenerbahçe formasını giyen öğrenciler tarafından karşılanan Saran, gazetecilerin, "Fenerbahçe başkanlığı" konusundaki soruları üzerine,

"Kısmet. Bugün konumuz çocuklar. Onları mutlu etmek için geldik. Başka bir şey düşünmüyorum" ifadelerini kullandı. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: AA / Yerel

Saadettin Saran Şükrü Kocatepe Kahramanmaraş Fenerbahçe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title