Haberler

İş Adamı Kadir Has'ın Ölümü

Kayseri Valisi Osman Güneş, İş Adamı Kadir Has'ın Ölümü Nedeniyle Düzenlediği Basın Toplantısında, "Memleketimiz Çok Önemli Bir Evladını Kaybetmiştir, Hepimizin Başı Sağ Olsun" Dedi.

Kayseri Valisi Osman Güneş, iş adamı Kadir Has'ın ölümü nedeniyle düzenlediği basın toplantısında, "Memleketimiz çok önemli bir evladını kaybetmiştir, hepimizin başı sağ olsun" dedi.

Basın mensuplarıyla makamında bir araya gelen Güneş, Kadir Has'ın ölümünü büyük bir üzüntüyle öğrendiklerini belirterek, "Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Kadir Has hepimizin bildiği gibi hayırseverlerin duayeniydi. Memleketine, ülkesine, Kayseri'ye aşık bir insandı. Ülkemizin her köşesinde hayır hizmeti olmuştur. Kayseri'de de 14'ü aşkın eseri bulunmaktadır. Kayserimiz fevkalade bir evladını, yeri zor doldurulur bir insanını kaybetmiştir. Ama böyle güzel insanlar fizik olarak aramızdan ayrıldıktan sonra da gönlümüzde yaşamaya devam eder. Kadir Has da böyle olacak gönlümüzde yaşayacak" diye konuştu.

"TBMM Başkanlık Divanı, Kayseri Valiliği ve İl Genel Meclisi'nin teklifi ile 2007 Yılı Üstün Hizmet Ödülü'nü Kadir Has'a sunmaya karar vermişti" diyen Güneş,

"Biz kendilerine böyle bir ödül alacağını bildirmiştik. 5 Nisan'da TBMM'de yapılacak bir törenle kendisine ödülü verecektik. Ama kısmet olmadı. O ödül evlatlarına takdim edilecektir. Bu millet kendisini hep hayırla yad edecektir. Herkesin başı sağ olsun, Allah yakınlarına sabır versin" ifadelerini kullandı.

(SE-GS-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title