Haberler

Ironman 70.3 Turkey yarışları tamamlandı

Güncelleme:

Antalya'nın Belek turizm beldesinde bu yıl 6'ncısı düzenlenen; güç, irade ve yarışmayı tamamlama odaklı bir organizasyon olan Ironman 70.3 Turkey sona erdi. Yarışmayı erkeklerde Ashley Hurdman 03: 51: 40'lık derecesiyle, kadınlarda ise Sera Sayar 04: 23: 29'luk derecesiyle birinci sırada tamamladı.

72 ülkeden bin 250 sporcunun yarıştığı Ironman 70.3 Turkey heyecanı sabah erken saatlerde Kadriye Beachpark'ta yüzme ile başladı. 1.9 kilometrelik yüzme parkurunu tamamlayan sporcular, daha sonrasında ise 90 kilometre bisiklet parkuru, ardından da 21 kilometre koşu parkurunu The Land of Legends'da tamamladı. Yarışmada erkeklerde Ashley Hurdman, 03: 51: 40'lık derecesiyle birinci olurken, 03: 55: 13 ile Matthew Brooke ikinci, 03: 57: 40 ile de Yulian Demianov üçüncü oldu. Kadınlarda ise Sera Sayar 04: 23: 29 ile birinci, Kristina Kochetkova 04: 30: 45 ile ikinci, D.B. Spiteri ise 04: 31: 34 derece ile üçüncülüğü elde etti.

EMEKLİOĞLU: ÇOK GURURLUYUZ, MUTLUYUZ

Organizasyondan dolayı gurur duyduklarını belirten TURSET PM Genel Müdürü Özgür Emeklioğlu, DHA'ya yaptığı açıklamada, "Çok gururlu ve mutluyuz. Bu sene 6'ncısını yapıyoruz. Dünyada 200 tane Ironman iptal olmuşken biz Türkiye olarak bunu başardık. Spor Bakanlığımız, Triatlon Federasyonumuz ve destekçilerimizin sayesinde, 72 ülkeden yaklaşık bin 200 sporcu yarıştı bugün. Bu memleketimiz adına gurur verici bir şey" diye konuştu.

- Serikantalya
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Antalya Belek Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title