Haberler

iRobot’tun geliştirdiği akıllı robot Roomba

Anneler bu robota bayılacak

Evde yerlerin düzenli olarak temizlendiğini bilmek tüm kadınlar için çok önemlidir. Korur Robot Teknolojileri tarafından Türkiye pazarına sunulan akıllı robotlar, evde kimse yokken bile düzenli olarak hizmet ettiği evi temizler ve hanımlara ev temizliğinde zaman kazandırır.

Ev temizliği tüm hanımların en çok zamanını alan uğraşların başında gelir. Neyse ki artık Roomba var. Roomba'yı Dünya ev robotları piyasasının yüzde 75'ine sahip Amerikan iRobot geliştirdi. Dünya çapında bugüne kadar yaklaşık 5 milyon adet satılan, Korur Robot Teknolojileri tarafından Türkiye pazarına sunulan ev temizlik robotları, hem çalışan hem de ev kadınlarının artık temizlikteki en büyük yardımcısı.

Tek bir düğmesine basarak çalıştırılan Roomba, otomatik olarak evin hemen her köşesini dolaşır, temizler ve işi bitince yerine döner. 33cm çap ve 8 cm yüksekliğindeki Roomba üstün manevra yeteneği sayesinde her yere girer, mobilyaların yatakların altını, duvarların kenarlarını, süpürgelikleri temizler. Parke, halı, seramik ve mermer Roomba için fark etmez. Çünkü Roomba, kendisini üzerinde çalıştığı zemine göre otomatik olarak ayarlar ve evi temizler. Hem de patentli üç aşamalı temizleme sistemini kullanarak evin her odasını etkili ve verimli bir şekilde pırıl pırıl yapar.

Roomba, ilk olarak yan fırçasıyla tozları ve kiri kenarlardan toplar. Duvar kenarlarını, mobilyaların ayaklarını tam temizler. Sonra iki adet birbirine doğru dönen fırçası ile kıl, tüy, saç, toz parçacıklarını ve havları toplar ve toz toplama haznesine gönderir. Son olarak da emme ünitesi ile kalan çok ufak parçaları ve alerjen kırıntılarını filtreli bölüme gönderir.

Kirlilik ölçme teknolojisi ile çok kirli alanları tarar ve önlem alır. Bütün Roomba modelleri halı püsküllerine ve kablolara takılmamak için anti-tangle (dolanmama) teknolojisi ile donatılmıştır. Roomba merdivenlerden asla düşmez ve eşyaları devirmez. Yumuşak dokunuşlu tampon mekanizması sayesinde dokunduğu eşyaların çevresinden dolaşır.

Roomba modelleri üç veya dört odayı tek şarjda bitirebilir ve istendiği sıklıkta kullanılabilir. O kadar az enerji harcarlar ki, herhangi bir elektrikli süpürge ile karşılaştırma bile yapılamaz. Düzenli yapılan temizleme sonucunda evdeki alerjenler azalır, çok daha sağlıklı bir ortam oluşur. Temizleme sırasında toz kalkmadığı için eşyalarınız da toz tutmaz. 555, 563 veya 581 gibi gelişmiş modellerle haftada yedi gün otomatik temizlemeye programlanabilmektedir. Roomba, evin hanımı hangi gün ve saatte isterse o zaman temizlik yapar.

iRobot Roomba 500 serisindeki tüm robotlar;

* Kir, toz, tüy, hav, saç, kıl ve tüm döküntüleri temizler,

* Kirli alanları algılar ve özenle temizler.

* Zeminin özelliğine ve yapısına göre temizleme sistemini ayarlar,

* Duvar kenarlarını takip eder, mobilyaların altına rahatlıkla girer,

* Merdivenlerden ve yüksekliklerden uzak durur, düşmez,

* İşi bitince şarj olmak için otomatik olarak 'Ev Üssü 'ne geri döner,

* Kullanımı çok kolaydır. Sadece bir düğmeye basılır ve Roomba geri kalanını otomatik olarak yapar.

Diğer iRobot ürünleri arasında:

iRobot Scooba yer yıkama robotu

iRobot Dirt Dog atölye, dükkan için yer temizleme robotu

iRobot Looj yağmur oluğu temizleme robotu

iRobot Verro havuz temizleme robotu sayılabilir.

iRobot Roomba 500 serisi robotlar, Korur Robot Teknolojileri güvencesiyle Bimeks mağazalarında, www.irobot.com.tr ve www.hepsirobot.com adreslerinde satılmaktadır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title