Haberler

Geçtiğimiz Günlerde Yeni Aşka Yelken Açan İrem Derici, İlişkisine 2 Ay Ömür Biçti

Güncelleme:

Danla Bilic ile Kerimcan Durmaz'ın Youtube kanalı ''Şey Dermişim''e konuk olan İrem Derici, yeni ilişkisine 2 ay ömür biçti.

, ile birlikte yer aldığı ''Şey Dermişim'' kanalına bu hafta konuk olarak davet ettiğihakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'YENİ İLİŞKİME 2 AY BİÇİYORUM'

Şarkıcı kısa zaman önce Lider Şahin'den ayrılmasının ardında yeni bir aşka yelken açtı. Şu sıralar Genco Ecer ile birliktelik yaşayan genç şarkıcı, ile 'in Youtube kanalına konuk oldu. 'nin yeni ilişkisini merak ettiklerini söyleyen ikili, soruları birbiri ardına sıraladı. Şarkıcı, yeni aşkıyla 15 gündür birlikte olduğunu söyleyince , '' Peki ne kadar biçiyorsun?'' sorusunu yöneltti. Soru üzerine Derici, ''Bilmiyorum, 2 ay olabilir.'' yanıtını verdi.

İrem Derici, Kendisini Neyin Hastanelik Ettiğini Açıkladı!

''ANOREKSİYA DEĞİLDİM''

hakkında çıkan ''PR ilişkisi'' haberine ise, ''Benim PR'a ihtiyacım yok, Genco'da Yunan heykeli gibi adam.'' Cevabını verdi. Kendisine 'Yangın Ayşe' lakabını takan İrem Derici, sohbetin devamında, '' İkinci bir şans çok güzel şey biliyor musunuz? O dönem çok karışıktı. Çok aşıktım ilişkim bitti, Harun Kolçak öldü, ailemde büyük hastalıklar çıktı. Kanal D'de program yapıyorum ve programda epilepsi krizleri geçiriyorum. Çok berbat durumdaydım ama savaşmaya da devam ediyordum. Sonra bıraktım. Anoreksiya falan deniyordu ama anoreksiya falan değildi.'' dedi.

İrem Derici, Kendisini Neyin Hastanelik Ettiğini Açıkladı!

''BENİM SUÇUM, AŞIK OLDUM''

Hastalığının nasıl ilerlediğini anlatan, ''Denizli konseri sonrası hava kırk derece ve ben titriyorum. Ölüyorum dedim ama uçağa bindim, eve geldim. Sabah çok kötüleyince beni hastaneye götürdüler ve bir iki hafta kaldım, kaldığım anlardan da hiçbir şey hatırlamıyorum. Aslında benim çok ağır bir bağırsak enfeksiyonum varmış.'' ifadelerini kullandı. Hastalığı sırasında sürekli bir kadın gördüğünü ve kadının İspanyolca ''Senin suçun'' dediğini söyleyen genç şarkıcı, '' Evet benim suçum, yemedim, içmedim, aşık oldum, ölümden döndüm.'' şeklinde konuşarak üstü kapalı Lider Şahin ile yaşadığı aşkın onu hastanelik ettiğini açıkladı.

Geçtiğimiz Günlerde Yeni Aşka Yelken Açan İrem Derici, İlişkisine 2 Ay Ömür Biçtiİrem Derici ve Lider Şahin

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kerimcan Durmaz Danla Bilic İrem Derici Magazin Haberler

500

Yorumlar (10)

Hakkı Haklı:

E nolacak adam sabah uyanınca seni makyajsız görmeye en fazla 2 ay dayanabilir zaten.

6
0
yanıtYanıtla
İki aylık süre:

Her gece kamasutra kitabından iki pozisyon denese iki aya tamamlar diye planladı.

6
0
yanıtYanıtla
canımcım:

bu çocuk ailesi yaşam stili sana fazla bence. fazla ömür biçmişsin.

4
0
yanıtYanıtla
Tokmak:

Alistilar 40gunde koca degistirmeye bunlar hergun ayni yemegi yemezler

4
0
yanıtYanıtla
Truth:

İğrenç kadın. Basın peşinde oldukça okadar ukala. Gitmiş başka ukala danla ya. Danla da tam çevre yaptı toplarla ukala kadınlarla.

3
0
yanıtYanıtla
...:

doğru demiş bunların aşk dedikleri günlük hatta saatlik sürer . . . bunlarınki sadece birisi nefsini körletiyor öbürüde ona araç oluyor . . . aşk bu değil . . . .

1
1
yanıtYanıtla
ou:

çirkin soytarı

2
0
yanıtYanıtla
İstemem:

Yan cebime koy diyor, ters psikoloji.

0
1
yanıtYanıtla
Neden iki ay:

Iki ay sonra yılbaşı var, yeni kararlar alması yeni sevgililer bulması lazım.

0
1
yanıtYanıtla
1111:

Durum berbat

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title