Haberler

İranlı Spiker Bira İçerken Yakalanınca İşinden Oldu

Güncelleme:

İran devlet televizyonunda sunuculuk yapan Azadeh Namdari İsviçre tatilinde bira içerken görüntülendi. Namdari eleştiri yağmuruna tutuldu. İran televizyonu yetkilileri Azadeh'in işine son verdi.

İran'da devlet televizyonunun ünlü spikerlerinden Azadeh Namdari, İsviçre'de tatilde bira içerken görüntülendi. İran medyasında yayılan görüntüler ülkede tepki çekti. Saçları açık bir şekilde alkollü içki tüketen Namdari, sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. İran televizyonu yetkilileri Azadeh'in işine son verdi. Görüntülerde ailesi ile birlikte oturduğunu ve kadın akrabaları ile birlikte olduğu için saçlarını açtığını ifade eden Namdari, rahat davranmasının anlaşılabilir olduğunu söyledi.

İRAN DEVLET TELEVİZYONU ÜNLÜ SPİKERİ TATİLDE BİRA İÇERKEN GÖRÜNTÜLENDİ

İran'da devlet televizyonunun ünlü spikerlerinden Azadeh Namdari, İsviçre'de tatildeyken bira içerken görüntülendi. İran medyasında yayılan görüntüler ülkede tepki çekti. Saçları açık bir şekilde alkollü içki tüketen Namdari, sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Yerel medya Namdari'yi ikiyüzlülükle suçlarken spikerden eleştirilere yanıt geldi.

SPİKER SOSYAL MEDYADA ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTULDU

Saçları açık bir şekilde alkollü içki tüketen Namdari, sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Yerel medya Namdari'yi ikiyüzlülükle suçlarken spikerden eleştirilere yanıt geldi.

RAHAT DAVRANMASININ ANLAŞILABİLİR OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Görüntülerde ailesi ile birlikte oturduğunu ve kadın akrabaları ile birlikte olduğu için saçlarını açtığını ifade eden Namdari, rahat davranmasının anlaşılabilir olduğunu söyledi.

"ALLAHA ŞÜKÜR TESETTÜRLÜYÜM"

Daha önceleri muhafazakar gazetelere röportajlar veren Namdari, "Allaha şükür tesettürlüyüm" gibi açıklamalarda bulunmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

İsviçre İran Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title