Haberler

İranlı Futbolcunun Denediği Taç Atışı İzleyenleri Güldürdü

Güncelleme:

İspanya ile İran arasında oynanan maçta ilginç bir olay yaşandı. Son dakikada taç atışı kullanmak için topu eline alan İranlı futbolcunun hareketi izleyenleri güldürdü.

Dünya Kupası B grubu ikinci maçında İspanya ile İran karşı karşıya geldi.

İspanyolların 1-0'lık üstünlüğüyle sona eren mücadelenin son anlarında ilginç bir olay yaşandı.

İLGİNÇ TAÇ ATIŞI BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANDI

Karşılaşmanın 90+4. dakikasında taç atışını kullanmak için topu eline alan İranlı futbolcunun ilginç denemesi başarısızlıkla sonuçlandı.

TAKLAYI ATTI, TOP ELİNDE KALDI

Topu uzağa göndermek için takla atarak güç almak isteyen futbolcu, yaptığı hareketin ardından tacı kullanamadı.

İranlı futbolcunun içine düştüğü durum izleyenleri güldürdü.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

İspanya İran Spor Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (47)

alper:

bu nasıl haber ya otomobil kazası haberı var yapacağınız işin

16
0
yanıtYanıtla
Taner:

aynen bende de kayıp leyla sazlık ve bataklıkta arandı diyo yapcanız işin

yanıt3
yanıt1
çinekop:

bence çok ilginçti direk kaleye gol atacak sandım şut gibi birine çarptırıp gol olabilirdi bence. . . ama ilk denemenin olmayışı çokkomikti :)) taklacı güvercin yav

14
1
yanıtYanıtla
KARAKARTAL:

HER HAREKET BAŞARILI OLUR MU? BU DA HABER Mİ? DENEMESİ BİLE GÜZEL BİŞİY. . . YAPMAYA ÇALIŞAMADIĞINIZ İÇİN KISKANIYONUZ DİMİ ? :)

4
10
yanıtYanıtla
MY~:

Aynı zekaya sahip karga konuştu

yanıt4
yanıt1
AYŞE KURT:

dün akşam trt 1 i açtım bu taç atma sahnesine denk geldim. komikti yaa hele hakem öyle atma dedi ya napsınlar işte renk katıyorlar hayatlarına böylece içinden gelmiş

11
2
yanıtYanıtla
oy:

ak partili kardeşlerim, asrın procesi kahvehane ve kek mı? bu kadar olmaz. . . Reis ve çevresi, kendilerine gelmesi için muhalefete geçmesi lazım. . . toparlansınlar dinlensinler. . o yüzden ben hem şimdi hemde temmuz ayında oy kullanmayacağım. . . kusura bakmayın

2
10
yanıtYanıtla
Mustafa:

yani hakem izin vermedi sonra doğru kullan dedi sanırım

11
0
yanıtYanıtla
Aslı:

İranın kemelisme geçiş yapmış,artık iranda yaşayacağım.

7
2
yanıtYanıtla
Psikolog:

İlgi görmek istiyor

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title