Haberler

İran'ın İngilizce Haber Kanalı Press Tv Yayında

İran'dan İngilizce yayın yapacak olan haber kanalı Press TV, bu akşam İran Cumhurbaşkanı Mahmut Ahmedinecad'ın katıldığı bir törenle yayın hayatına başladı.

Törende konuşan dış yayınlardan sorumlu İran Devlet Televizyon Başkan Yardımcısı Muhammed Sarafraz, bölge ve uluslararası alandaki gelişmelere dikkat çekerek, Press TV'nin bu konuda halkı bilinçlendirmek açısından etkili bir rol oynamasını umut ettiğini söyledi. İngilizce yayın yapan televizyonların, genellikle olaylarda taraf olan ülkelerin politikalarını seyirciye empoze etmeye çalıştıklarını iddia eden Sarafraz, Press TV'nin olaylarda yeni bir bakış açısı ortaya koyacağını belirtti. İran Devlet

Televizyonu Başkanı İzetollah Zargami de, kanalın dünyanın suskun çoğunluğunun sesi olmasını istediğini söyledi.

İran Cumhurbaşkanı Ahmedinecad ise, dünya medyasının sulta düzeninin bir numaralı aracı olduğunu belirterek, İran'ın inançları gereğince olaylara kayıtsız kalamayacağının, ilahi düşüncelerin sınır tanımadığının altını çizdi. Press TV çalışanlarından diğer medya çalışanları için örnek olmalarını isteyen Ahmedinecad, Press TV'nin uluslararası ilişkilerde mantık ve adaletin sağlanması için çaba göstermesini istedi.

(SS-OYK-OYK-OK-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title