Haberler

İran'ın Ahvaz Kentinde Terör Saldırısı: 24 Ölü, 53 Yaralı

Güncelleme:

İran'ın Ahvaz kentindeki askeri geçiş töreni sırasında silahlı kişiler kalabalığa ateş açtı. Saldırıda 24 kişi öldü, 53 kişi yaralandı. Terör saldırısını düzenleyenlerden 2'si öldürülürken, 2'side sağ olarak yakalandı.

İran'ın Ahvaz kentinde askeri geçiş töreni sırasında terör saldırı düzenlendi. İran Devlet televizyonu, saldırıda çok sayıda ölü ve yaralıların olduğunu belirtirken Huzistan eyaleti Vali Yardımcısı Ali Hüseyin Hüseynzade, terör saldırısı sonucu 24 kişinin yaşamını yitirdiği ve en az 53 kişinin de yaralı olarak hastanelere kaldırıldığını duyurdu.

SİLAHLI KİŞİLER KALABALIĞA ATEŞ AÇTI

İran'ın Ahvaz kentinde askeri geçiş töreni sırasında henüz kimliği belirlenemeyen silahlı kişiler tarafından ateş açıldı. Bir muhabirin devlet televizyonuna yaptığı açıklamada "Birçok silahlı adam tarafından askeri tören esnasında ateş açıldı. Birçok kişi öldü ve yaralandı" ifadelerini kullandığı aktarıldı.

"53 KİŞİ YARALANDI"

Ahvaz kentindeki Kutsal Savunma Haftası kapsamında yapılan askeri geçiş töreni sırasında düzenlenen saldırıda aralarında kadın ve çocukların da yer aldığı 53 kişi yaralandı.

SALDIRGANLARDAN 2'Sİ ÖLDÜRÜLDÜ 2'Sİ SAĞ OLARAK YAKALANDI

İran devlet televizyonuna konuşan Huzistan Eyaleti Vali Yardımcısı Ali Hüseyinzade, askeri ve siyasi yetkililerin katıldığı törene saldırı düzenleyenlerden 2'sinin ölü, 2'sinin de sağ yakalandığını ifade etti.

İRAN CUMHURBAŞKANI RUHANİ ALANDAN APAR TOPAR GÖTÜRÜLDÜ

Saldırı esnasında törende olan İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ise, alandan apar topar götürüldü. Saldırıya ilişkin henüz resmi açıklama yapılmadı.

İşte askeri geçiş törenindeki saldırıdan ilk görüntüler;

Son Dakika! İran'ın Ahvaz Kentinde Terör Saldırısı: Ölü ve Yaralılar Var

Son Dakika! İran'ın Ahvaz Kentinde Terör Saldırısı: Ölü ve Yaralılar Var

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İran Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title